Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczycielka się na mnie uwzięła?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 2 LO. Może mam jakieś przewidzenia, ale czuje, ze jestem niesprawiedliwie traktowana przez nauczycielkę wf-u. Przytoczę pare sytuacji: Mamy zbiórkę, sprawdza listę. Dużo osób nie ma stroju. To inne osoby tylko wyczytuje, nic nie mówi na brak stroju i idzie dalej, a jak dojdzie do mnie zawsze pyta się dlaczego nie mam stroju i wypisuje mi nieprzygotowania (podczas gdy innym ich nie wpisuje). Zdarza się tez tak, ze się przebierzemy i na chwile wracamy duża grupa do szatni to nauczycielka nie pyta „dokąd idziecie?” Tylko pyta się MNIE dokąd idę (a wszyscy robią dokładnie do samo). Albo ostatnio nie ćwiczyłam z koleżankami bo chciałyśmy się pouczyć do sprawdzianu, to one mogły się uczyć a ja miałam ćwiczyć nawet bez stroju. Jej zachowanie uważam, ze nie jest okej wobec mnie. Wcześniej przymykałam na to oko i po prostu to olewałam z nadzieją, że to jednorazowe ale teraz coraz mniej mi się to podoba i nie tylko mnie to martwi ale sprawia przykrość. Czy jeśli jeszcze raz niesprawiedliwie się do mnie przyczepi powinnam zapytać dlaczego to robi? Dlaczego traktuje mnie gorzej? Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Osobom, które maja napisać „idź do książek” podziękuje odrazu.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Jak masz na imie?

Gość mrn
Dnia 10.04.2018 o 22:18, Gość gość napisał:

Jak masz na imie?

a co to wywiad jakiś?