Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak robi mi awantury ...

Polecane posty

Gość gość

Mianowicie, chodzi o to ze wydaje mi się ze jest zazdrosny.... już nie 1 raz, jak wspomnę przy o kolegach to się wkurza (jak to powiedział myśli ze któryś z nich to mój kochanek) wkurza się jak nie odbiorę od razu od niego telefonu... wogole dzisiaj miała miejsce już wyjątkowo dziwna sytuacja... spotkałam się z koleżanka w jego miejscowości.. nie dałam mu znać ze w niej jestem bo wcześniej się nie odzywał, po fakcie powiedziałam i zrobił mi awanturę... ze chce numer do tej koleżanki, bo pewnie się woziłam z jakimiś kolesiami bo byłam w jego miejscowości i się z nim nie spotkałam .... o co tu chodzi? Co tu zrobić? Chore uważam

Gość gość
Zostaw go, jeśli nie chcesz kiedyś być bita dziewczyną/ żoną. Niedojrzały gówniarz.

Gość gość
Coś w psychice nie tak. Ale można to wyleczyć częstymi masażami i podwyźszajac jego wartosciowosc.

Gość gość
A Ty jesteś jego własnością? Co was łaczy, seks? Bo miłość nie polega na ograniczaniu wolności i kontroli, ale na poszanowaniu i wzajemnym zaufaniu. Nie dorósł do związku, ile macie lat? Raczej typu 16, na pewno nie 20-30.