Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiedużyWózek

Nieduży, zgrabny wózek głęboki, jaki?

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie Anex Sport jest bardzo poręcznym wózkiem, może wydaje się być większy, ale ma lekki stelaż, szybko się składa i naprawdę leciutko się go prowadzi

Gość Karrollka
Ok, jak patrzę w necie to mi sie podoba, ale czy stacjonarnie można gdzieś w Wwie kupić/zobaczyć ten wózek Anex?

Gość maggdusska
Na stronie producenta masz spis sklepów w których dostępne są te wózki

Gość LadyMaya
Anex ma fajne propozycje. Sama mam od nich wózek z serii discovery i jestem z niego bardzo zadowolona:)

Gość Karolka23
Zgadzam się Warto zapoznać się z ofertą anexa. Wózki są solidne, wytrzymałe, wygodne, zwrotne i praktyczne a przy tym fajnie się prezentują. Sama kupiłam dla swojego maluszka wózek z serii sport i jestem z niego bardzo zadowolona!

Gość gość
anex jest zgrabny i moim zdaniem jak na wózek 3w1 stosunkowo lekki, mówię o modelu sport

Gość AndziaLe
Również skłaniam się ku anexowi. Model discovery jest fajną opcją, wygodny, zgrabny, lekki, zwrotny a gondola głęboka- dobrze chroni dziecko.

Gość Celinn61

Nieduży i zgrabny to jest np.Xenon z Expandera. Idealny na miasto. Rozmiarowo jest proporcjonalny, takie nie za duzy, nie za maly. Po prostu zgrabny 🙂 Mi zalezalo na tym, żeby nie mieć ogromnego wozka, bo nawet w mieszkaniu nie bardzo miałabym, gdzie go pomiescic. Niektóre po zlozeniu nawet zajmują dużo miejsca... A xenon pod tym względem jest w sam raz.