Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do tych, które mają instagrama!

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym założyć konto tylko w celu obserwacji innych, nie chce swojego tak jakby prowadzić... Można to zrobić jakoś anonimowo? Czy to się odrazu łączy z moim nr. telefonu i każdy z moich kontaktów już wie, ze mam konto na instagramie??

Gość gość
Ja mam ale się nie znam szczerze mówiąc. Założyłam przypadkiem - korzystałam z fb. Ktoś podał link do insta, chciałam sprawdzić. Kliknęłam żeby wejść i nagle mam konto. Więc jak to zrobisz przez fb to będą wiedzieli. Tyle Ci mogę powiedzieć

Gość gość
Ja mam i nikt z moich znajomych nawet nie wie że mam. A mam w sumie tylko dlatego że byłam ciekawa co to takiego i jak działa. Jak już zobaczyłam tak nie używam. Nie wiem co było wymagane do założenia konta, chyba mail, więc można sobie założyć najpierw jakiegoś maila byle jakiego, a potem byle jakie konto na instagramie i nikogo o nim nie informować i będzie anonimowe :D

Gość gość
Trzeba podać maila - dajesz jakiegoś sciemnianego założonego tylko do insta. I tworzysz sobie login , oczywiście nie piszesz że ty to ty :) tylko sobie wymyslasz jaki chcesz.