Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety w Polsce są takie śliczne i urocze :)?

Polecane posty

Gość gość
Ola Ciupa czy Izabela Scorupco sa sliczne

Gość gość
Tylko że w Polsce takich jak Ola ciupa jest 0000,1% a na Ukrainie co druga tak wygląda

Gość gość
14.59 jasne, łacznie ze staruszkami i niemowlakami

Gość gość
Sorry ale w Polsce idąc przez ulice dużego miasta nie widziałem nigdy nawet w połowie takiej jak ciupa , to jest bardzo rzadki wyjątek

Gość gość
Ola Ciupa to zrobiony plastik. Mnie guzik obchodzi czy Polki są ładne na tle kobiet z innych państw czy wręcz przeciwnie. Guzik mnie to obchodzi, uroda przemija. Ja bym chciał tylko inteligentnej i wiernej dziewczyny z wartościami, ale to jedno z tych marzeń bardziej utopijnych niż realistycznych.

Gość gość
Dziwne, bo znam wiele dziewczyn o podobnej urodzie nawet z malych miasteczek

Gość gość
a ilu w Polsce widzisz przystojniaków o urodzie artystów pop i aktorów z Hollywood

Gość gość
Bardzo typowe dla zazdrosnych polek każda ładna i ksztaltna kobietę nazwac plastikiem

Gość gość
to byl komentarz faceta ;)

Gość gość
Jedyne ładne młode polki to Natalia nykiel i Monika Lewczuk

Gość gość
gość dziś Naucz się czytać głąbie pełne posty, a nie tylko pierwsze zdanie. Ja to pisałem, uważam ją za plastic, bo tak właśnie wygląda, a jak mi nie wierzysz to mogę ci zdjęcie chu'ja wrzucić, chcesz?

Gość gość
No i jeszcze Joanna opozda ale takie polki można policzyć na palcach jednej ręki i od razu robią karierę bo polska to kraj paszczurow

Gość gość
15:09 nie ma to jak zdesperowana laska podająca się za faceta :D

Gość gość
Edyta Zajac, Sandra Kubicka. Joanna Krupa, Natalia Siwiec tez piekne

Gość gość
Jak ktoś wyżej napisał, wy się łudzicie że jak sprowadzicie sobie kobietę z zagranicy to będzie inna? Wolne żarty. Znajomy sprowadził sobie japonkę, nie mógł się jej nachwalić jaka skromna, pracowita, uległa i zapatrzona w niego. Rok czasu pomieszkała w Polsce wśród zjepanych poleczek gdzie każda jej na każdym kroku truła że ten szacunek do chłopa ją poniża a prowadzenie domu zniewala i co? Zrobiła się z czasem taka sama wiecznie nadęta sucz jak nasze rodzime "niewiasty". Obojętnie skąd wytargacie babę, one wszystkie mają wgrany ten sam spiertolony program, to tylko kwestia czasu kiedy to z niej wylezie

Gość gość
czy panowie mówiący o brzydkich Polkach mogliby okazać swoje zdjecia? To ocenimy, czy mają szansę na jakakolwiek ładną (choćby przeciętnie) i dlaczego nie... bo obawiam sie, ze braki własne blokuja szansę na złapanie panny z wyzszej półki. Żadem z ogarniętych , przystojnych i majacych sensowny zawód kolegów jakich miałąm w szkole czy na studiach nigdy nie miał problemu ze znalezieniem ładnej dziewczyny

Gość gość
Zajac sympatyczna ale nie piękna , Kubicka średnio , Siwiec ? Chyba sobie kpisz

Gość gość
W Polsce niestety słowo "ładna " to pojęcie względne , polka może być ładna na tle innych Polek ale nie na tle rosjanek ukrainek bialorusinek czy skandynawek

Gość gość
Dziewczyzny za wschodniej granicy nie są piękniejsze niż Polki tylko bardziej wymalowane i bardziej rozebrane. Jak mężczyznom podobają sie takie kobiety jak Ola Ciupa to tylko współczuć gustu oraz rozumu bo ta kobieta ma na czole napisane „łatwy wyzwolony plastik”

Gość gość
15.15 haha dokładnie :D

Gość gość
To raczej brzydkie feminy są wyzwolone , ukrainki często trzymają dziewictwo do ślubu nawet te piękne

Gość gość
Ukrainki mają takie miłe dziecinne buzie i filigranowe ciała , polki nie są złe ale takich kobiet w Polsce jest znikomy ulamek

Gość gość
Julia Tymoszenko to stara baba a wygląda jak nastolatka

Gość gość
http://www.fashionnotfashion.ru to jest blog modowy rosjanki która ma 2 dzieci a wygląda jak jakaś cudowna 16 latka , nie mówcie że polki się rownaja kobietami z Rosji i Ukrainy

Gość gość
Jak ktoś wyżej napisał, wy się łudzicie że jak sprowadzicie sobie kobietę z zagranicy to będzie inna? Wolne żarty. Znajomy sprowadził sobie japonkę, nie mógł się jej nachwalić jaka skromna, pracowita, uległa i zapatrzona w niego. Rok czasu pomieszkała w Polsce wśród zjepanych poleczek gdzie każda jej na każdym kroku truła że ten szacunek do chłopa ją poniża a prowadzenie domu zniewala i co? Zrobiła się z czasem taka sama wiecznie nadęta sucz jak nasze rodzime "niewiasty". Obojętnie skąd wytargacie babę, one wszystkie mają wgrany ten sam spiertolony program, to tylko kwestia czasu kiedy to z niej wylezie xxxx zjepane poleczki, nadęta sucz, spiertolony program. Jesteś pewien, ze masz coś do zaproponowania miłej kobiecie, gdybyś przez przypadek na nią trafił? Bo obawiam sie ze niewiele. Wiesz w związku to nie chodzi o to zeby baba ci usługiwała, no moze matka dąła siew to wrobić widząc w tobie przez 30 lat małe bobo co gaci sobie nie upierze. Związki to taka forma bycia ze soba, w której obie strony cos wnosza , pomagaja sobie , wspierają i szanują. I wiesz...niektórym to nawet wychodzi

Gość gość
Julia Tymoszenko kradła miliardywieć stać ją na osobnego specjalistę medycyny estetycznej od kazdego policzka

Gość gość
No, wychodzi, jak każde Inne nich robi w związku swoją robotę. Niestety, Polki są zbyt zajęte udowadnianiem że mają większe jaja od partnera żeby coś z tego wyszło.

Gość gość
15.35 a widziałes jakie ma fatalne usta i wygląd z profilu, szczególnie z ciemniejsza pomadka, jak usmiechnięta żaba

Gość gość
a to Polakom trzeba to udowadniać, większość kobiet w Polsce ma większe jaja od tych ciamajd

Gość gość
15:41 jest przepiękna , zazdrość cię zabija moją droga