Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona przestala sie starac.

Polecane posty

Gość gość
sprzata sie na bierzaco to wyedy jest czystko dla mnie posprzatac zetrzec kurze czy odkurzyc to jest taki odruch ja wziecie prysznica robi sie tak mechanicznoei szybko jakby sie robilo samo

Gość gość
Autor się zawinął a szkoda bo jestem ciekawa czy mają dzieci, czy żona pracuje zawodowo bo to moze mieć przeważające znaczenie dkaczego żona sie nie stara. Np logiczne założyć adidasy jak sie wychodzi z dziećmi fo znajomych bo ktos za tymi dzuećmi musi biegać :) w szpilkach na plac zabaw też średnio chociaż znam kobietkę która zaklada obcasy i ledwie chodzi po piasku:)

Gość gość
50m mieszkanie- dwie godziny w tygodniu. Reszta to gadanie albo brak organizacji. Oczywiście bez dzieci.

Gość gość
Z mężem podstawowe ogarnianie powierzchni 120 metrów zajmuje 4 godziny w tym poodkurzanie i umycie podłóg. Dodatkowo codziennie na bieżaco przetarcie blatów i pozamiatanie.

Gość gość
14:26 To długo, jesteście słabo zorganizowani. Albo za pracochłonne mieszkanie.

Gość gość
tunie o mieszkaniach mialo byc tylko otym.jak zonyolewaja mezow

Gość gość
A tak w ogóle, to ciekawe dlaczego kobieta nie odpuści raczej dbania o chałupę zamiast odpuścić dbanie o siebie i o męża? Więc widać, że gadanie o przepacowaniu w domu to tylko pretekst. Bo wypucowana chałupa jest dla niej ważniejsza.

Gość gość
tez tak mialam i jak nie bylo perfekcyjnie to bylam.zla... teraz zdecydowanie wole czas z mezem

Gość gość
Macie dzieci?

Gość gość
A moim zdaniem zdaniem żona już po prostu nie chce tej uwagi. Też tak zawsze miałam, że jak facet był "na wylocie", to nawet nóg mi się nie chciało ogolić dla niego, bo i po co. Nie mówiąc o ubieraniu się pod jego gust w takiej sytuacji.

Gość gość
A to nie lepiej o tym żonie powiedzieć zamiast na kafeterii opisywać. A wcześniej zona chodziła w szpilkach? Chcesz, żeby żona wychodziła w szpilkach na spacer? - uwielbiam obserwować kobiety w szpilkach na starym mieście jak im się nóżki na kocich łbach wyginają. Ja nigdy nie chodziłam i nie chodzę w szpilkach i nie uważam żebym w związku z tym źle wyglądała.

Gość gość
Niech bedzie to przestroga dla wszystkich jeszscze nie zameznych kawalerow. x wy tu pitu pitu, problem jest i tyle tylko wytlumacz mi autorze kto to jest niezamezny kawaler :D

Gość gość
15:25 Czyli twierdzisz, że jak on kobieta nie dba o siebie, to należy rozglądać się za inna, bo ona już to zrobiła wcześniej?

Gość gość
W domu ma w tych szpilkach też chodzić? Ja tam chodzę w skarpetkach lub na bosaka, a mój mąż i tak mnie często przytula, całuje i ma na mnie ochotę.

Gość gość
kurcze a ja w wyciągniętych swetrach a ten ma ciągłą erekcje

Gość gość
Dla każdego co innego. Nie zmieniajmy innych, lecz siebie. Nie oceniajmy, bądźmy obserwatorami. Dawajmy fajność, a fajność będzie wokół.

Gość gość
Typowy facet jak jest problem to najlepiej nogi za pas.A nie lepiej porozmawiac szczerze? A ty o siebie dbasz? Bo wy tylko narzekacie ze kobiety się zapuszczają a na siebie nie patrzycie,może ona nie ma na ciebie ochoty i tez się nie stara

Gość gość
ale zenada ta co pisze ze nog jej sie nie chce goluc dla faceta. kobieto to sie robi dla siebie... dba sie o siebie a ja k ktos fleja to nawet szpilki nie pomogą

Gość gość
A na *uj mi szpilki, niech facet je dla mnie założy. Cieć się por*n*oli naoglądał i mu ten brud tę jedyną szarą komórkę zalał.