Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaaaaami

Ciezki wybor malzenstwo a poznany facet

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyno, ostrzegam, jestem tu bo sama szukam rady i wsparcia. Moja historia jest podobna. Niestety nie konczy sie dobrze. I co najgorsze tylko ja dostałam po d***e. Żaden z nich. Drugi kopną mnie w dupkę, pierwszy się nie dowiedział, ale moja miłość umarła. Czekam, aż znowu będzie jak kiedyś. Dodam, że nie spaliśmy nawet ze sobą....

Gość gość
Moja historia napisana troche za późno, bo u ciebie mleko juz sie rozlało. Niestety, ale kochankowie czesto biorą nogi za pas, kiedy kobieta im mowi, ze sie rozwiedzie.

Gość gość
Podzielisz sie jak twoj zareagowal gdy powiedzialas, ze sie dla niego rozwiedziesz? (Powiedzialas mu to?) Dlaczego myslalas ze on prawdziwie za toba szaleje? Jak dlugo to u was trwalo?

Gość gość
dopan zdradzających co twierdzą że mąż wybaczy, że nic nie sauważa. Tego waszego zachowania jak macie mtylki w brzuchu nie da się nie zauwarzyć, ładniej się malujecie, ubieracie, seksowna bielizna, chumorek, póżniejsze przychodzenie, telefon zahaslowany i przyklejony do ręki, nasiadówki w toalecie itp. Więc dlaczego UDAJĄ że nie widzą bo zbierają dowody , patrzą i obserwują jak daleko to zajdzie aby odpowiednio zareagować. Czasy gdy mąż zorientowawszy się że coś niewporządku robi awanturę na całe osiedle już się skonczyły szkoda mu czasu i nerwy dla zdradzacza i wie że jak macie motyki to nic nie jest w stanie zrobic oprócz zbierania dowodów waszej winy w pełni do wygranej w sądzie z waszej winy i tak by wszyscy dookoła wiedzieli że to nie on jest winny rozwaleniu małżenstwa. I jeszcze zdrada zawsze wyjdzie może to śmieszne ale już było tyle sytuacji że po ponad 30 latach się sypło a po forach pełno opisów że po iles tam ktoś coś powiedział czy inne ( nie będę tutaj opisywał zdradzaczom informacji ) . Wtenczas oprócz zdrady dochodzi kłamstwo w postaci oszukiwania , jest huragan i zglszcza a na domiar motylki po kochanku już dawno zdechły a wy na nowo odkrywacie miłośc do zdradzonego męża który ma was w d***e już . Skoro to takie cudowne to dlaczego ze soją radoscią nie chcecie podzielic się z kiedyś najbliższą wam osobą. I jeszcze to grzech i aby rozgrzeszenie było ważne w oczach Boga musi byc zadoscuczynienie z otrzymaniem wybaczenia od pokrzywdzonego wbrew opini klechów ( tak mówię o księżach postępujących wbrew słowu Bożemu a przez to popełniającymi samemu grzech ) aby nie mówic o tym. Zobaczcie ocami wyobrazni siebie za 15 może 20 lat gdzie będziecie w życiu co będziecie czuły panie ...... . prof

Gość gość
I tak to jest jak Facet bierze za zone dziewice :) predzej czy pozniej ona chce pozmakowac innego. Tym bardziej jak ten inny bardziej na nia dziala

Gość gość
Problem jest nie w dziewicach :-) problem jest jak faceci uganiaja sie za slicznymi, seksownymi babkami... jak by sie uganiali za pulchnymi, dobrymi, nikakimi .. ktorych jest cale mnustwo, nie mieliby problemow ze zdradami... dbaly by o nich, prasowaly koszule i gotowaly obiadki... ale nie , wy uganiacie sie za takimi, na ktorych widok waszym znajomym zapiera dech (a naszym znajomym staje peniiis) . W sumie sami jestescie sobie winni...