Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem rodzinny proszę o opinię

Polecane posty

Gość gość

brat chce pożyczyć kasę jest osobą rozrzutną nieumiejącą oszczędzać nie byłoby problemu gdyby nie jego dziewczyna która jest istnym pasożytem ma komornika na karku wszystko ciągnie od brata a kasa właśnie ma być na jej widzimisię jemu to kompletnie odbiło na jej punkcie nie da się nic mu przetłumaczyć matka jest cała w nerwach boi się że będzie jeszcze gorzej jak weźmie kredyt bo odsetki dodam że ledwo wystarcza im do wypłaty więc nawet nie maja z czego by ratę płacić choć kasę głównie traci na jej zachcianki można by mu pożyczyć tego chce matka ale problem jest w tym że pasożyt jest nie nażarty i może więcej wyciągać kasy i brat może wziąć dodatkowy kredyt chodzi o to żeby nie wpadł w długi a z drugiej strony matka się wykończy nerwowo nie wiem co robić pożyczyć czy nie

Gość gość
Sorry, wiem ze to brat ale odpowiedz to juz sama sobie napisalas. Nie! Nie pozyczaj. Skoro wiesz jaki on jest i jaka jest jego baba to wiedz mi ze jak ona ma komornika to w zyciu ci tych pieniedzy nie oddzadza. Skoro nie potrafia uregulowac oplat w ktorych naliczane sa odsetki to tym bardziej nie oddadza Tobie. Wiem ze to brat itd ale ja w twh sytuacji bym nie pozyczyla. Chyba ze jestes nadziana.