Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM ZA LADNA I KAZDEGO FACETA ONIESMIELAM

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata i oczywiście jestem sama . Wolałabym być brzydka i nie wykształcona. Zawsze myślałam ze jak bede dobrze ubrana,zadbana i z dobra praca to bede miała fajnego faceta a tu nico. Jak to mój kolega mówi ,,do pustego łatwiej włożyć" to okropne , kazdy z nich ma dziewczyne brzydka az strach i do tego glupie nawet oni sami onich tak mowia. faceci az slinia się na mój widok ale żaden nie zrobi nic każdy mi tylko mówi jesteś za ładna,jaka super , za dobrze tańczysz , za madra albo ty jesteś inna liga. Chciałabym poznać takiego naprawdę dobrego faceta nie na numerek tylko żeby było o czym pogadać , spędzić czas . Beznadziejne mam zycie.

Gość gość
Panowie powiedzcie dlaczego tak jest? Moze ze mną cos nie tak?

Gość gość
może mniej samouwielbienia by pomogło?

Gość gość
dodam jeszcze, że jedyną moją wadą jest to, że jestem nimfomanką

Gość prawi 124
jesli mowi ze jestes za ladna to zwyczajnie cie oszukuje .,. Dlaczego ? Kazdy facet chcialby ladna dziewczynę ..,, Bo z brzydką są olbrzmie problemy z erekcją .,

Gość gość
Dzięki za wpis o nimfomance właśnie tak o was to świadczy panowie, co do samouwielbienia . Jestem skryta raczej i nie chwale się niczym na prawo i lewo

Gość prawi 124
czyli najlpiej umówić się z brzydulą, a potem narzekać na flaka , bo ni chce stanąć ?

Gość gość
Opisz jak wyglądasz

Gość gość
Znałem taką dziewczynę. Młodziutka, piękna ale bardzo samotna właśnie dlatego, że nikt do niej nie podbijał. A nie podbijał dlatego, że każdy facet sobie myślał, że taka ładna to pewnie już kogoś ma, a jak nie ma to i tak pewnie by mnie nie chciała. I takim tokiem myślenia wiele facetów się kieruje, nawet nie wiecie jak wielu. Byłem pierwszym facetem, który do niej podbił. A podbiłem do niej tylko dlatego, że byłem po nieudanym związku, w rozsypce i podbijałem do każdej, niespecjalnie się przejmując czy mnie odrzuci czy nie - miałem na to po prostu wywalone :D Serio, są takie przypadki, że super ładna dziewczyna jest sama, bo każdy facet myśli "nie moja liga"

Gość gość
To co ma dziewczyna zrobić, żeby fiut stał ?

Gość gość
I co kazdy wie ze "to nie moja liga" to i "nie mamy o czym" gadac... Powodzenia.....

Gość prawi 124
dla mnie nie istnieje coś takiego jak nie moja liga .. Albo ptak staje, albo nie staje ..

Gość gość
No właśnie faceci myślą ze zajęta

Gość gość
Autorko napisz w jakiej miejscowości mieszkasz i w jakich miejscach często bywasz. Ja do ciebie podejdę i będę zarywał. Ja tam się nie boję odrzucenia, podrywam każdą, która wpadnie mi w oko a jak nie wyjdzie to się nie przejmuję, taki jestem ;)

Gość gość
Hahah dobre . Musza być i stare panny aby któraś mogła nią nie być .

Gość gość
Onieśmielasz bo jesteś taka piekna jak krosta na k/u/t/a/s/i/e

Gość gość
To ty możesz kogoś poderwać, a nie czekac az zostaniesz poderwana.

Gość gość
po to masz oczy buziunie usta usmiech głos zeby osmielac , jak nie umiesz skracac dystansu znaczy nie taka mądra ,i nie pitol bo wiem co mówię

Gość gość
Nie chce wychodzić z inicjatywą żeby nie było ze łatwa jestem

Gość gość
Hahaha xD Pięknej dziewczynie to każdy chce w dupę wejść, tak jak mojej koleżance, która ma ich w dupie. Nie żali się, że się nie ma powodzenia.

Gość gość
gość dziś Hahaha xD Pięknej dziewczynie to każdy chce w d**ę wejść, tak jak mojej koleżance, która ma ich w d***e. Nie żali się, że się nie ma powodzenia." - no właśnie brzydkie, z nadwagą czy po prostu nie w typie faceci mają w głębokim poważaniu nawet jakby były do rany przyłóż równymi mądrymi babkami, widzę to na co dzień między innymi w pracy.

Gość gość
Z inicjatywą do czego ? Do wyra? Tak bo jak ja sie usmiechne to znaczy przelec mnie, takie chore jestescie, jak nie ubierasz sie jak d***** i sie usmiechniesz to nikt ci fiuta nie wsadzi rozmawia sie, ocenia poziom , no chyba ze nie ma o czym to sorry

Gość gość
taka niby wyksztalcona a piszesz z bledami

Gość gość
"kazdy z nich ma dziewczyne brzydka az strach i do tego glupie " matko, ale masz ego dziewczyno.. :/ ciezko polubic kogos, kto wyraza sie w taki sposob.

Gość gość
19:53 Masz się za lepszą od każdej i z babami rywalizujesz to cię żadna nie lubi a faceci to widzą.