Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość lenka

Kontakt mailowy

Polecane posty

Gość gość
no co chodziło o serce

Gość gość
Tylko jeśli zamierzasz szybko sie spotkać. Jeśli przeciągniesz taki kontakt powiedzmy miesiąc, dwa, a ktoś się zmieni (przestanie tak często pisać, przestanie pierwszy) zaczniesz płakać. To jest popierzone zjawisko. Wiele razy tak robiłem. Nawet mi przykro jak taka małolata dla zabawy pisała do mnie kilka razy. Możę potrzebowała oparcia, nie wiem, ale zwierzała mi się z problemów, nawet z tego że jej ptak w klatce umarł. Zamilkła, jak jej napisałem że jes t fajną koleżanką. Wszelkie odwzajemnienia zwierzenia mogą spowodować koniec tego cyber czegoś. Podobnie przy smsach. Pisaniu. To ur******* myślenie o kimś. A czym jest myślenie o kimś? Zakochiwaniem się. Znam to wiem do czego prowadzi, jak nie umiesz nad tym panować.

Gość gość
a jeśli serce to tylko dział uczuciowy a ty o czym pomyślałeś że nas na ero wysyłasz?

Gość gość
to u.********** myślenie o kimś, nie wiem czemu ścieło ten wyraz.

Magnetyzm od zawsze o nieodlacznie ... znaczy towarzyszyl mi wzrost :P Eeeeeee to po co mi o rezonansie mi tu bez podtekstow seksualnych:O ja zboczony jestem przeciez :O

Gość gość lenka
Kusi mnie ten mail. Tutaj czasami nie da się popisać

Gość gość
znaczy ze jak coś bardziej rośnie to lepiej rezonuje? :classic_cool:

Gość gość
Poszukaj kogoś w realu. Nie masz pojęcia ilu na tym kafe erotomanów. Ci wyżej np

Gość gość
"ci wyżej np." że co? że ja? ja?? :classic_cool:

Gość Kaja Kaja
Lena, musisz sama podjąć decyzję. Czytam te wpisy.... Pytanie się tutaj, to chyba nie najlepszy pomysł. Ja wiem, że dla mnie @ odpada. Na tą chwilę... Chociaż niczego nie załuję. Zawsze nowe doświadczenie...

Gość gość
wiem jednakowoż zjawisko pocierania oddziałowuje odwrotnie proporcjonalnie na zjawisko rezonansu tym samym hamując wzrost, co jest absolutnie sprzeczne z zasadą logiki, gdyż co do zasady zjawisko pocierania powinno działać wprost proporcjonalnie do zjawiska wzrostu :classic_cool:

Ty mi tu nie wyjezdzaj z fizyka bo fizycznie goruje nad toba :classic_cool: a prawo jakie stosujesz zostalo obalone przeze mnie jakis czas temu. Pocieranie zwieksza wzrost i dwa ciala rezonuja cec***ac sie ogromnym przyciaganiem :P Mowimy wtedy o magnetyzmie ahaaaaaa jeszcze jedno wedle kolejnej zasady Jak na cialo dziala sila to fajnie posladki faluja :D

Gość gość lenka
Ja już dziękuję dzisiaj. Dobranoc

Gość gość
ja podnoszę z posad to co obalone i góruje na tym co niewygórowane, a pośladki falują niezależnie od wzrostu za to zgodnie z trzecią zasadą dynamiki i pierwszą zasadą newtona niezależnie od zasady sprzeczności arystotelesa :P

Prawda jest taka że z osobami poznanymi przez neta spotyka się albo dosyć szybko albo wcale. A czy warto zacząć pisać? Jeśli ktoś ciekawy to zawsze warto próbować. A kiedy nie będzie szybko chciał przenieść znajomości w wymiar fizyczny to nie ma co sobie robić nadziei i znajomość należy szybko zakończyć

Bo mc2 to nic innego jak mcdonalds drugie okienko :O Zawsze zapala mi sie zarowka ze mialem przejsc na diete:O

Gość gość
tak :) wyjątkowo się zgodze z tym twierdzeniem które jest mi szczególnie bliskie z uwagi na niezbyt odległe sąsiedztwo mc Donalda :classic_cool: dobranoc

Gość gośćtakisobie
Niestety tak jest, że wystarczy jakieś małe zawirowanie losowe, jakaś niemożność stałego codziennego kontaktu mailowego czy telefonicznego a czar, miłość, którą tak się obiecało pryska jak bańka mydlana. Uważajcie na miłość opartą tylko o kontakty wirtualne.