Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznaniankaaa

Nie lubie gejow a wy?

Polecane posty

Gość Poznaniankaaa

Poznalam w zyciu 3. Jeden pracowal ze mna w kebabie jak mialam 19 lat w 2013 roku. Totalnie zarozumialy kretyn. Wszystko wiedzial najlepiej. Kablowal do szefa. Jak mialam z nim zdmiane to sobie siedzial i gral w telefonie zamiast przygotowywac lokal i kroic warzywa. Potem nasluchalam sie glupot ze gej to niby przyjaciel kobiety i zaczelam w to wierzyc. Zakolegowalam sie z takim Pawlem z roku, gejem. Czesto przychodzilam do niego. Pozwalalam mu nawet sie calowac przy mnie ze swoim facetem. A on mnie beszczelnie obgadywal i wysmiewal za plecami. Ostatnio poznalam nastepnego ktory mieszka na stancji z moja kolezanka. Gosciu mnie nie zna a juz stwierdzil ze mnie nie lubi i ze jestem osoba ktora mu nie podpasowala i tez mnie obgadywal. A jak przychodzilam do niej to bylam mila do niego i sie pytalam czy chce sie z nami napic itp. Poznalam ich jeszcze troche ale juz wiecej nie chce mi sie opisywac. Geje to takie meskie wersje pustych laleczek. Obgaduja wszystkich, wysmiewaja i plotkuja. Potrafia gadac tylko o ciuchach i muzyce jak typowe glupie laski. I laski ktore z nimi sie zadaja to zazwyczaj sa takie same. A jak sie powie do nich ze wygladaja jak c***y to jeszcze sie obrazaja. Za co? Za prawde? Jak maja rurki czarne i buty vansy na sobie i ta swoja maniere pedalska. Kazdy tylko potrafi szpanowac jaki to ma telefon, jaki drogi alkohol w klubie zamawia, jaki zegarek itp. A kase maja na to albo od rodzicow, a jak sa biedni to starym bogatym facetom sie sprzedaja za pieniadze. Ci faceci zazwyczaj sa biseksualni i maja na boku zone z dziecmi a oglaszaja sie w internecie ze zasponsoruja mlodych chlopakow za seks. Patologia. Juz nie wspomne o tym ze geje w zwiazkach sie zdradzaja z innymi gejami. Czesto jest tez tak ze oboje sie puszczaja za pieniadze z tymi starymi sponsorami w takim zwiazku i oboje o tym wiedza i to akceptuja. Wiem to bo poznalam troche osob z tego srodowiska.

Gość Poznaniankaaa
Tych 3 poznalam blizej ale troche jeszcze znam z widzenia i nasluchalam sie histori

Gość gość
prawda to jet mowa nienawisci tak samo jak homofobia to przeciez homo znaczy człowiek a nie gej fobia to wiadomo

Gość gość
jepac pedauw