Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24przegranelata

ciekawe powody, dla których chłopaki chcą tylko bogatych dziewczyn.

Polecane posty

co ciekawe, nie tylko chodzi tu o to, że bogata dziedziczka fortuny po rodzicach jest ustawiona w młodym wieku i oferuje lokum do ruhania. ludzie lubię bogatych ludzi ze względu na niepodważalny materializm, o którym wszyscy wiemy, w dobie instagrama, kiedy to wszystko ma być idealne. choć tylko z pozoru. jednakże buractwo to łyka. zatem bogata dziewczyna ma także ciekawsze życie, robi domówki. musi mieć także kontakty z innymi bogatymi dziewczynami. właśnie w takie dziewczyny celują chłopaki, by zyskać jak najwięcej się da.

śmieszą mnie dziewczyny, które wymyślają pierwszy lepszy powód dlaczego zostały odtrącone, zamiast przyznać się, że są biedne, a przez to na dłuższą metę, mniej fajne :o

ja np. reprezentuję biedę i jak przyjdzie co do czego, przyznaję się do tego, ponieważ los nie rozdaje równo i to nie powód do wstydu ;)

Gość gość
Piszesz jak jakaś 14-latka , czy ty jesteś opóźniona w rozwoju? :O

ja i 14 latka? :D młodzi ludzie a już szczególnie 14 latki są naiwne, gdzie ty tu widzisz naiwność. prędzej są to wyznania świadomej kobiety, która nie boi się szczerości. ps masz coś do 14 latek?