Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym miesiącu wydałam

Polecane posty

Gość gość

Mieszkanie 724,01 Jedzenie 281,63 (w tym dużo rzeczy które musiałam kupić w tym mcu z uwagi na stan zdrowia) Leki 48,89 (ale przypuszczalnie będzie za 10 dni o 600 więcej :( oby jednorazowo) Hobby + ubrania (masakra w szafie - kupiłam buty i spodnie), kosmetyki - 619,12 Inne: 5 Załamka :( Chyba nie będę jadła do końca miesiąca :( Jak oszczędzacie? :(

Gość gość
Dodam, że czeka mnie naprawa poważnej usterki w mieszkaniu, koszt szacunkowy 2-7 000, 7 000 to ja nawet nie mam oszczędności :(

Gość gość
Muszę też kupić komplet baterii do wibratora.

Gość gość
Ej, podszyw, nie mam wibratora :( ja się takich rzeczy boję :P

Gość gość
Nie bój się takich rzeczy, wibrator nie zapładnia dziewico

Gość gość
600 na kosmetyki?

Gość gość
Nie. 600 zł na ubrania, w tym 2 pary spodni i 3 pary butów, kosmetyki, rzeczy do hobby i parę innych. Dodam, że w skład kosmetyków wchodzi szampon i pasta bez fluoru. Bo z fluorem nie mogę :( i przesyłka.

Gość gość
Lepiej zrec gruz przez miesiąc niż sobie odmawiać wszystkiego. Ważne że na lokum i media ci starcza.

Gość gość
600 na kosmetyki nawet po odliczeniu szamponu i pasty, to idiotyzm wydac tyle kasy na kosmetyki a potem jęczeć że nie masz kasy na żarcie

Gość gość
Tyle wydaje raz na 3 miesiące jak robię zapasy.

Gość gość
Starcza, ale muszę zacząć oszczędzać, przez ostatnie miesiące mam na styk :( Jak Wy oszczędzacie?

Gość gość
ja wyzbyłam się wszystkich niepotrzebnych wydatków. w tym: zrezygnowałam z tv bo kompletnie tego nie oglądam, zazwyczaj siędze na jutubie albo netflixie albo player. Zrezygnowałam z inernetu w mieszkaniu i z abonamentu. Przeniosłam numer do mobile vikings, a w tym mam oferte za 25 zł gdzie mam 15 gb internetu, dlatego zrezygnowałam ze stacjonanrego. Staram się gotować obiady, w tym zupy które starcza mi na dwa/trzy dni. Nie palę, staram się wychodzić na jakieś imprezy raz w miesiącu, ale wiadomo. są wakacje i cięzki z tym. Ale wszystko do zrobienia :)

Gość gość
3 pary butów aż ci było potrzebnych? ile masz lat bo wydajesz się bardzo młoda