Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez to forum już wogóle nie mam ochoty na kobiety.

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem homoseksualny, ale to forum sprawiło, że kobiety w ogóle przestały mnie pociągać. Mam wyobrażenie o kobietach na bazie tego forum. Każda kobieta jaką poznaje jest od razu przeze mnie postrzegana przez pryzmat tego forum. Nawet popęd seksualny mi spadł do zera. Całkowicie zniszczyło mnie to miejsce, nie kłamię. Ze mnie zrobiło osobę aseksualną, z innych robi to samo lub mizoginów. Łudzę się, że normalne kobiety są inne niż Kaferianki.

Gość gość
I to chodzi.

Gość gość
gość dziś Być może po to to miejsce istnieje. By robić z facetów mizoginów i aseksualnych, którzy brzydzą się kobietami - być może to zaplanowane działanie... a być może po prostu zwyczajnie takie kobiety są jak na tym forum i tu można poznać jakie kobiety są naprawdę.

Gość gość
Prawda jest taka że jesteś kryptogejem, ale próbujesz nie tylko nas oszukać ale i siebie, tłumacząc sobie że jakieś forum zrobiło z ciebie oziębłego aseksualnego faceta.

Gość gość
gość dziś Nie miałbym najmniejszych problemów przyznać się przed sobą, że pociągają mnie faceci, ale nie pociągają. Kobiety mnie pociągały, ale to forum ryj*****ie. Zacząłem sobie wpajać myśl, że wszystkie kobiety są takie jak kafeterianki, że to forum jest mozaiką wszystkich polskich kobiet i przez to już nie potrafię patrzeć na kobiety tak jak patrzyłem kiedyś.

Gość gość
Masz z głowy.

Gość gość
co mam z głowy?

Gość gość
to samo stalo sie z moim zainteresowaniem facetami po przeczytaniu tylu zawistnych, obrazliwych, agresywnych, zlozyczen od facetow z tego forum.

Gość gość
Problemy z babami.

Gość gość
gość dziś Faceci was obrażają, bo to reakcja obronna ich psychik. Walczą z myślą, że wszystkie kobiety są takie jak kafeterianki. Na początku walczą z tą myślą, wypierają ją, wciąż wierzą, że nie wszystkie kobiety są takie jak wy i stąd ta agresja, ale w końcu wielu się poddaje, tak jak ja i godzą się z myślą, że wszystkie kobiety takie są i wtedy w człowieku coś pęka... stają się aseksualni, bo kobiety tracą już swój czar i każda poznana dziewczyna zaczyna kojarzyć się z kafeterią.

Gość gość
Ależ oczywiście, że miałbyś problem przyznać się sam przed sobą, że jesteś gejem, dla każdego faceta który nie jest zadeklarowanym szczęśliwym homosiem, to cios i obciach. Ale ja i tak obstawiam, że ten temat to prowo i dlatego nawet nazwanie cię kryptogejem, nie zrobiło na tobie wrażenia, a raczej wkurzenia :) Ale... jesli jeden na milion, okazało by się że jednak piszesz poważnie, no to maskara, masakra że jesteś tak podatny na jakieś durne forum. Gdzie ty masz rozum, skoro patrzysz na realny świat, przez pryzmat jakiegoś forum, gdzie jest może z 10 kobiet, a reszta to durne podszywy albo wpisy specjalnie prowokujące.

Gość gość
U mnie też to forum sprawiło że czuję obrzydzenie do facetów. Wolę być sama.

Gość gość
gość dziś Niestety to prawda. Zdaję sobie sprawę, że będę musiał iść na terapię do psychologa i opuścić to miejsce na zawsze, ale ta myśl chyba już zawsze ze mną zostanie, wątpię by po tych doświadczeniach wszystko wróciło na swoje miejsce.

Gość gość
Autorze powtórzę jeszcze raz to: "Gdzie ty masz rozum, skoro patrzysz na realny świat, przez pryzmat jakiegoś forum, gdzie jest może z 10 kobiet, a reszta to durne podszywy albo wpisy specjalnie prowokujące." No nie jestem w stanie dalej uwierzyć, że ktoś może być tak podatny na wpływ internetowego forum i kilku wirtualnych wpisów od kobiet (na co nawet nie ma pewności, że to pisały kobiety, bo w internecie można udawać każdego.) Co innego jakbyś pisał na jakiś czatach prywatnie z kobietami, gadałbyś z nimi przez kamerki itd, ale tu?! Tematy fikcja, wpisy co komu się uwidzi i nigdy nie wiesz kto za tym "stoi".

Gość gość
gość dziś Nie jestem jedynym mężczyznom, którego to przeklęte forum tak wypaczyło. Ja naprawdę wątpię, by te wszystkie posty były trollami. Wydaje mi się, że takie właśnie są kobiety i ta myśl mnie niszczy.

Gość gość
poprawiam. błąd: mężczyzną.

Gość gość
Jezdeź menszczyznom? Pokasz bo nie wieże na słowo menszczyzną z kafe. Pokasz mi orła i jego cień.

Gość gość
To ja powiem Ci jako kobieta, ze tak baby sa zawistne. Jak juz ktoras lepiej wyglada albo ma duzo pieniedzy to juz hejt i nienawisc sie saczy. Takich kobiet jest duzo w realu tez, ale zawsze sa wyjatki ;). Ja tam wole zadawac sie z mezczyznami a z kibietami to tylko tak z grzecznosci hehe

Gość gość
I tu dochodzimy do sedna sprawy. Ja jestem w necie niedowiarek, co jednak nie znaczy, że wszystkich uważam za trollo-kłamców, ale sporo mi podchodzi pod prowokacje, albo mitomańskie pisanie dla zabicia czasu. Ty mi jakoś podchodzisz pod "gościa od modeli" a problem wymyślony, ale tak jak pisałam wyżej, mogę się mylić. Lecz dziwię się, że dalej tu jesteś. To nie złośliwe, ale po co tkwisz w tym miejscu, skoro ma na ciebie tak toksyczny wpływ. Tak czy siak, życzę powodzenia. Dobranoc.