Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wyrzucił mnie z domu z noworodkiem

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu urodziłam nasze pierwsze dziecko. Jestesmy z mężem 2 lata po ślubie i juz na długo przed nim mówił, ze bardzo chce miec ze mna dziecko i ze czuje sie gotowy. Lata minęły i tak sie stało- mamy synka. Niestety, wydarzylo sie cos, co przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Mąż po miesiącu odkąd urodziło sie nasze dziecko, stwierdził, ze: cytuje „taki noworodek tylko spi i sra” i ze powinnismy go oddać rodzicom( jego lub moim), a następnie wziąć za 1,5 roku-2 lata jak dziecko troche podrośnie. Momentalnie spakowałam rzeczy moje i synka i wyprowadzilam sie do rodzicow. Co sądzicie o tej chorej sytuacji? Powinnam zacząc myslec o rozwodzie? Czy ktokolwiek z Was spotkał sie kiedykolwiek z taką reakcją męża na noworodka?

Gość gość
5/10 prowo całkiem, calkiem. Nie lubie dzieci i matek tez nie lubie wiec za tematykę masz u mnie kilka punktow w gore ;-)

Gość gość
zniszczyłaś facetowi życie, taki cel ma KAŻDA BABA, co za kur*wy z was

Gość gość
Skoro ma takie podejście jak gość powyżej to ciekawe po jaki h*j zrobił to dziecko? Mógł powiedzieć wcześniej "sorry uważam baby za k***y i będę żył sam". Tak ciężko było?

Gość gość
Bo najpierw facetom się wydaje ze w sumie chcą mieć dziecko, nie maja pojęcia jak trudno jest na początku, jaką to odpowiedzialność, nie wiem im chyba sie wydaje ze lada moment będą grac z synkiem w piłkę a tu ,,zonk" dziecko dużo płacze, trzeba się nim ciągle zajmować, wstawać w nocy i większość obowiązków spada na matkę. Czytalam ze wiele związków się sypie po urodzeniu dziecka. Ja nie mam instynktu macierzynskiego a tym bardziej, jak patrzę na dzisiejszych gooownianych facetów i czytam takie historie to się odechciewa wszystkiego! Utwierdzam się tylko w przekonaniu ze nigdy nie chce mieć dzieci, nawet nie ma.z kim ich robić. Pozornie fajni faceci, rodzinni i spokojni pragnący dzieci jak widać po latach tez zawodzą i wychodzi szydło z worka...Nie dziekuje!

Gość gość
Żyjemy w państwie facetów z krótkim smutnym fiutkiem :)

Gość gość
gość dziś wsadz se k****a w futryne i nie jecz cwelu!

Gość gość
Slabe to provo.On cie nie wyrzucil jak w tytule tylko ty sama spakowalas manatki i do rodziców. Popraw wersję prowokacji.

Gość gość
5/10 prowo całkiem, calkiem. Nie lubie dzieci i matek tez nie lubie wiec za tematykę masz u mnie kilka punktow w gore oczko.gif x Swojej matki i siebie też nie lubisz?

Gość gość
zniszczyłaś facetowi życie, taki cel ma KAŻDA BABA, co za kur*wy z was x Tak jak twoja stara twojemu staremu. Co z k****, wysrać takie g****a.