Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takim zachowaniu faceta??

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegos czasu niezbyt podalo mi sie jego zachowanie, ktore bylo wobec mnie troche chamskie ( to skomplikowany temat i duzo bym mogla opisywac, w kazdym razie nie zachowywal sie jak powinien), wiec postanowilam oddalic sie od niego i zaczelam zastanowic sie nad roztsaniem. On od tygodnia dzwoni kilka razy dziennie, ja nie zawsze nawet odbieram od niego tel, ale rozmawiamy codziennie. Na co on wczoraj sie wkurzyl i napisal mi smsa ,ze chyba nie bedzie wiecej juz dzwonil i nie daruje sobie tez chyba komunie mojej siostrzenicy. Dzwonilam do niego ,ale chyba specjalnie nie odbiera :O Co o tym myslicie? warto to w ogole ciagnac?

Gość gość
Nie, jemu juz nie zależy

Gość gość
Nie warto bo i tak go prędzej czy później zdradzisz z kolegą z pracy.

Gość gość
Skoro ''oddaliłaś się'' jak rozkapryszone babsko i przestałaś odbierać jego telefony, to nic dziwnego, że doczekałaś się tego samego z jego strony. Nie potrafisz rozwiązywać problemów w związku jak dojrzała osoba? Miej pretensje sama do siebie.

Gość gość
10:53- tu nie chodzi o "rozkapryszenie" bo uwazam, ze mialam do tego powody zeby sie od niego oddalic, zreszta to nie tylko moje zdanie bo wg niektorych osob powinnam z nim zawet zerwac

Gość gość
A nie możesz po prostu się z nim rozstać? Po co być w takim niezdrowym związku. Po co się szarpać ? I tak nie będziecie razem. Kwestia czasu.

Gość gość
Jak jest chamem, to sie nawet nie zastanawiaj i olej.