Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was tez tak ma?

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Chciałabym spytać się Was czy również macie taki problem jak ja. Otóż moje cykle miesiączkowe są BARDZO nieregularne. W sierpniu 2017 mój cykl miał 43 dni i to rekord. Później trwał w miarę regularnie a od stycznia tego roku zaczął szaleć. Styczeń- ok 32 dni, luty 36 czyli średnio a za to marzec- 28 :O Dziś jest 35 dzień cyklu i @ nie ma. Czy któraś z Was tez tak ma? Od stycznia rozpoczęłam współżycie moze ro być przyczyna stresu. Ciąża jest raczej mało prawdopodobna oboje uważamy, stosujemy prezerwatywy a dodatkowo mój chłopak „wychodzi ze mnie” kiedy szczytuje.

Gość gość
Prezerwatywa ustosunek przerywany to żadna przyjemność a do tego nie jest to bezpieczne. Idź dziewczyno po tabletki, skończy się problem nieregularnych cykli i strachu przed ciążą

Gość gość
Wydaje mi się ze jest to bezpieczniejsze niż sam stosunek przerywany, na to bym się nie zgodziła. Co do tabletek, nie mogę ich brać mam problemy z żołądkiem. Uważacie ze taki seks (gumka+wyjście przed) niesie aż takie duże ryzyko ciąży?

Gość gość
Dodam ze mój chłopak tez na razie woli kończyć na zewnątrz

Gość gość
Polecam plasterki antykoncepcyjne. Brałam je ładnych parę lat. Na żołądek Ci nie zaszkodzą :) Największa przyjemność to wspólny koniec w środku. Dorośniesz, zrozumiesz.

Gość gość
Aż taka gowniara nje jestem, mam 21 lat :-) Ale dziękuje za rady muszę wybrać się do gina po receptę. Teraz jak okres spóźnia się tylko pare dni wariuje ze to ciąża chociaż oboje wiemy ze to mało prawdopodobne jak prezerwatywa była cała

Gość gość
Ja nie porównuje tych dwóch metod, tylko piszę że obie nie są ani bezpieczne ani przyjemne. Są inne metody- plastry, implant. Idź do ginekologa i porozmawiaj, pomoże Ci wybrać

Gość gość
Zapisze się do ginekologa po najbliżej @, mam tylko nadzieje ze niedługo przyjdzie... :-(