Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

czy mężczyzna który nie stawia w związku na seks jako rzecz na pierwszym miejscu byłby dla was idealny? Czy musiałby jeszcze ponadto posiadać inne cechy które by was w pełni zadowoliły? Opiszcie mi każda z was jaki jest wasz punkt widzenia w tej sprawie strasznie mnie to interesuje bo jestem mężczyzną.

Gość gość
to tylko jedna rzecz. każdy jest inny i dla każdego inne cechy są ważne. dla mnie np idealny facet to taki, który umie słuchać co do niego mówię, sam mówi czego chce i ma szacunek do mnie. seks jest ważny ;) ale nie jest najważniejszy i facet, który też postrzega to w ten sposób to... facet który chce związku z kobietą, a nie tylko bzykanka ;)

Gość gość
masz faceta? co jest dla ciebie jeszcze ważne?

Gość gość
Ale masz jakieś problemy? Oczywiście,ze seks jest ważny. To czułość i bliskość, którą ciężko zastąpić.. Facet ma być wierny, opiekuńczy, pracowity, zdecydowany, zabawny, inteligentny, atrakcyjny. I TYLKO tyle :D

Gość gość
mam faceta. i zdecydowanie nie jest ideałem, bo takich nie ma, ale dla mnie jest. widać, że mu zależy, dba o mnie (na swój sposób ;) ) i okazuje swoje uczucia. jest zabawny, inteligentny, przystojny i pomocny. ale moim zdaniem naprawdę, wszystko zależy pd charakteru danej osoby, jedna kobieta będzie szukać spokojnego misia, druga szalonego faceta, który ja zabierze na spontaniczny lot helikopterem, whatever. ważne, żeby facet umiał o kobietę zadbać, szanował ją, był jej wierny. i żeby można się było z nim dogadać.

Gość gość
nie mam problemów z seksem pytam się o t tak bo chcę wiedzieć jak znaleźć kobietę i zatrzymać ją na dłużej - i nie wiem czy właśnie mam być spokojny ułożony co o seksie myśli na drugim planie czy być zimnym draniem maczo co tylko z tą kobieta sypia? Pytam się was jako kobiet kogo byście wolały i co powinienem zrobić by mieć kobietę? Możecie mi doradzić? To ja autor.

Gość gość
bardzo bym chciał właśnie poznać jakaś dziewczynę i pytam się was kogo wy jako kobiety preferujecie? Czy jakieś szczególne cechy w facecie was ujmują?

Gość gość
Bądź sobą! Nie można grać. To nie wyjdzie. Każda potwora znajdzie swojego amatora ;) Mój jest troskliwy, jak trzeba władczy, a jak trzeba seksowny. Na początek znajomości opiekuńczość i uczuciowość. To robi wrażenie zawsze ;)

Gość gość
nie jestem jakoś skrajnie brzydki, myślisz ze moim jedynym problemem może być wygląd? nie jestem gruby, wzrost sredni, a tak szczerze czy wystarczy być przystojnym by mieć kobiete? i nic więcej jak to jest wg was?

Gość gość
tak w ogóle to wolicie jak facet was słucha czy wolicie jak sam sporo mówi a wy tego słuchacie? jak to u was jest? niech każda z was pisze na własnym przykładzie. aha a jakie macie porady dla dojrzałego mężczyzny by mógł znalżeć tą ukochaną?

Gość gość
A Ty umiesz czytać? Kto pisze, że wygląd??

Gość gość
Jak jest chemia to żadna o zboczenie nie posądzi, sama po cichu będzie chciała. A zaraz po chemi daj jej poczucie wyjątkowości. Nie napastuj ale i utrzymuj kontakt. Daj jej poczucie bezpieczeństwa, troskę i będzie ok:)

Gość gość
gość dziś nie mam problemów z seksem pytam się o t tak bo chcę wiedzieć jak znaleźć kobietę i zatrzymać ją na dłużej - i nie wiem czy właśnie mam być spokojny ułożony co o seksie myśli na drugim planie czy być zimnym draniem maczo co tylko z tą kobieta sypia? Pytam się was jako kobiet kogo byście wolały i co powinienem zrobić by mieć kobietę? Możecie mi doradzić? To ja autor. X Bądź po prostu sobą. Nie kreuj się na kogoś, kim wydaje Ci się, że powinieneś być. Tylko będąc sobą, zapewnisz sobie spokój wewnętrzny. Stąd już bliska droga do szczęścia - „każda potwora znajdzie swego amatora” i gdy dziewczyna pokocha Ciebie jakim NAPRAWDĘ jesteś, to żyć nie umierać.

Gość gość
a wy kogo preferujecie dziewczyny? spokojnego i ułożonego ( ale jednocześnie nudnego) czy dynamicznego bezwzględnego drania co dostarcza wam emocjonalnego sztormu? Piszcie szczerze chcę wiedzieć jak to z wami kobietami tak naprawdę jest.

Gość gość
Facet ma być wierny, opiekuńczy, pracowity, zdecydowany, zabawny, inteligentny, atrakcyjny. coś małe te twoje wymagania:)

Gość gość
wolicie drania czy spokojnego? Ale piszcie szcerze chciałbym wiedzieć jak to z wami kobietami bywa

Gość gość
Autorze! Nie słuchaj kobiet które ci radzą byś był sobą! To najlepszy sposób byś nie miał nikogo, zwłaszcza jak masz spokojne uosobienie. Musisz okazywać kobiecie zainteresowanie, ale jednocześnie być arogancki i pewny siebie. Musisz być lekko zwariowany, przebojowy, pewny siebie, bo to je kręci, każda się rozkłada przed takimi facetami. Na początku pokazuj kobiecie zainteresowanie, a potem zaczynaj być olewczy. Po pierwszej fazie okazywania zainteresowania, stosuj drugą fazę: obojętnośc, pokazywania jak nie ty to inna na twoje miejsce. Jak pokazujesz jej, że masz też inne na oku, to dla niej znak, że jesteś coś warty, bo interesują się tobą inne, czyli zyskujesz wtedy w oczach kobiety i bardziej się o ciebie stara. To stare sztuczki, ale działają znakomicie.

Gość gość
gość dziś Żadna ci tego nie napisze, ale oczywiście, że wolą drania. Dranie są bardziej pociągający, seksowni. Spokojnych facetów kobiety zwyczajnie nie lubą. Kobieta potrzebuje nieustannych emocji. Weź moje rady wyżej na próbę. Potraktuj to jako eksperyment i postaraj się zachowywać tak jak ci to opisałem. Zobaczysz, że miałem rację. Kobiety uwielbiają być zabawkami w rękach mężczyzny, ale nigdy tego nie przyznają, będą wypierały się w żywe oczy, ale taka ich natura. Natura kobiety to uległa suczka.

Gość gość
tu autor - to ja już nie wiem kogo słuchać, w sumie temat jest adresowany do kobiet wiec niech to one się udzielają, czy nie uważacie że przemawia przez was cynizm?

Gość gość
Kobieta ja, jesli o mnie chodzi , to seks jest dodatkiem

Gość gość
drań czy spokojny? Oto jest pytanie znam kobiety które wolą tych pierwszych tylko jak można kochac kogoś przez kogo się później płacze? Zawiła i nieodgadniona jest psychika niewiasty jak już pisywali przed wiekami poeci...ale niech tutaj się poudzielają nasze panie z kafeterii i poznajmy ich zdanie.

Gość gość
dziś ok, tylko nie napisałaś do czego? co cenisz najbardziej w związku? Co jest dla Ciebie najważniejsze?

Gość gość
Wole spokojnego :)

Gość gość
19:59 :) Rozmowa wsparcie :) Nie wchodze mezczyznie na glowe Daje mu swobodę

Gość gość
to szkoda że ja nie mogę w realnym życiu spotkać normalnej fajnej kobiety takiej jak wy - wszystkie już dawno pozajmowane. To ja autor. Liczę że gdzieś tam czeka na mnie ta Jedna Jedyna na której punkcie zakręci się cały mój świat jak wicher , kobiety która sprawi że życie nabierze smaku i barw jak pieprz w drinku. mam duszę niepoprawnego wrażliwego romantyka, nie potrafię udawać twardziela gangstera a chyba tacy najbardziej kręcą dzisiejsze kobiety. Co o tym sądzicie. Czy z taką duszą mam szansę na miłość? To ja autor/

Gość gość
gość dziś Będziesz wiecznie sam chłopie. Kobiety wciskają ci taki kit, że głowa mała. No mówię ci, spróbuj jako eksperymentu tych rad które ci napisałem wyżej... tylko spróbuj... zobaczysz ile będziesz miał kobiet na widelcu. Romantycy nie ru'chają. Brutalna prawda stary. Sorry.

Gość gość
Jasne ze masz szanse . Musisz otworzyc sie do kobiet :) kobieta ciebie nie poderwie , bo im glupio a na necie ciezko poznac :)

Gość gość
20:10 glupie rady mu dajesz, on chce byc sobą a ty kazesz mu idiotę z siebie robic, twoje rady sa idiotyczne Autorze uwierz ze sa kobiety takie jakich pragniesz :)

Gość gość
gość dziś Piszę mu jakich facetów kochają kobiety. Co nieprawdę mu napisałem? Jak chce niech będzie sobą, ale prawictwa prędko nie straci.

Gość gość
Z twoich rad wyjdzie tak ze tylko same dzifki bedzie mial na widelcu , on nie chce byc łapaczem dziwek tylko szuka dobrej kobiety.