Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nawet gdyby te koleżanki były samotne to byłbyś dla nich nieatrakcyjny ze swoją osobowością. Musisz być pewny siebie, pomaga też bycie lekko aroganckim, to podstawa by podobać się kobietom od strony osobowości. Zauważ, że tak naprawdę żadna nie zanegowała otwarcie, że tak jest. Pomyśl o tym ;)

Gość gość
Już jakiś maczo radzi żeby udawał. Myślisz że ile pociągniesz na wyuczonej gadce? One są dobre na chwilę gdy chcesz wyrwać na raz albo kilka a nie na dłużej.

Gość gość
tu autor - ale ja nie lubię manipulować, kłamac i oszukiwać, wiem że jest wiele naiwnych kobiet ale ja nie mam sumienia by po prostu kogoś tylko poderwać, przespać się z nim i porzucić... wolę mieć jedną jedyną kobietę którą bym kochał całe zycie niż tabun i całą armię kochanek... serio, nie lubię ranić i sprawiać by ktoś płakał - nie czyń drugiemu co tobie byłoby nie miłe to ja,autor

Gość gość
Ten od rad to jakis dzifkarz

Gość gość
tu autor - mam być lekko arogancki ale jak to konkretnie wygląda? Mam być jakiś taki lekko dokuczliwy,uczypliwy? to serio działa? Ktoś się pytał ile mam lat - mam 33 lata.

Gość gość
Autorze zauwazyles dziewczyne na poprzedniej stronie ktora serduszka wysylala ?

Gość gość
To nie działa. Nie słuchaj głupot. Trzeba być sobą a nie rznac glupa jak radzą pseudo trenerzy.

Gość gość
Zauważyłem,jak myślisz co to może oznaczać?

Gość gość
Nie sluchaj go, nie masz byc uszczypliwy ani dokuczliwy :) masz byc sobą

Gość gość
gość dziś Ojej jakie to szlachetne... Piękne w teorii w praktyce to bilet na życie samotnika. Z moich doświadczeń wynika, że kobiety podświadomie lubią być manipulowane, oszukiwane. Lubią żyć fantazją i ulotną chwilą, bardzo chętnie dają się ponosić, nawet jeśli podświadomie wiedzą, że coś jest zbyt piękne by było prawdziwe, to podświadomie ulegają chwili. Robią to dobrowolnie, chcącemu nie dzieje się krzywda. ;)

Gość gość
dziś nawet bym nie potrafił - wiem że wiele kobiet jest naiwnych ale ja nie mam sumienia by wykorzystywać "naiwność" niewinnych ofiar ze tak powiem...

Gość gość
Autorze zauwazaj kobiety dobre na swojej drodze, nie omijaj bo przez to mozesz tracic :) gdy nie zwrócisz uwagi na nia gdy ona zwróci na ciebie to cichutko odejdzie , odsunie sie Tu zauważam twoj blad

Gość gość
dziś naprawdę myślisz ze kobiety wiedząc że zyją w kłamstwie i złudzeniach żyją w nich nadal bo im tak pasuje? Po czym wnosisz takie obserwacje? To ja,autor

Gość gość
dziś ależ ja nigdy nie omijam dobrych kobiet - obawiam się że jest właśnie na odwrót niestety - one mnie omijają

Gość gość
gość dziś W głowie kobiet większą rolę odgrywają emocje niż rozum i logika. Kobiety karmią się emocjami, łakną ich, nawet za cenę życia w kłamstwie.

Gość gość
Ty od glupich rad Cos ci powiem Po takich facetach dziwnych jak ty dziewczyna szuka takiego jak autor ;) Taka jest prawda a na koniec wyzwie cie od najgorszych

Gość gość
Ty od rad - piszesz o jakichś gowniarach, zdobywca małolat

Gość gość
dziś tu autor,to miłe co napisałaś za co bardzo Ci dziękuję szkoda że w realnym mpim zyciu jakoś żadna kobieta się że tak powiem koło mnie "nie kręci"

Gość gość
gość dziś Omijają cię bo jesteś nudny. Nie zapewniasz im emocji. Kobieta po stokroć woli być z facetem, co do którego ma pewność, że będzie ją zdradzał, ale da jej emocje niż z nudziarzem, wiernym samotnikiem.

Gość gość
Ja wole takich jak autor

Gość gość
Po dostarczeniu emocji i doznan i tak zostaniesz sam bo huśtawka na dłuższą metę nikomu nie pasuje. Chyba że macie Bordera albo inne tego typu.

Gość gość
gość dziś Nie zostanę sam, bo mi na stałych związkach i tak nie zależy. Góra kilka miesięcy i zostajemy przyjaciółmi.

Gość gość
tu autor, idę sobie zrobić kolację bo zgłodniałem, wracam za kilkanaście minut, ale jak chcecie to piszcie, bo bardzo fajnie i miło mi się z Wami rozmawia.

Gość gość
21:00 Chyba że tak. Z tym że autorowi zależy a twoje rady maja się do podobnych tobie.

Gość gość
Dobra kończę ze swoimi radami. Autor wybrał życie samotnika, wiecznie friendzonowanego. Jego wybór. Spadam :)

Gość gość
dziś tez

Gość gość
dziś ale jakich emocji? Mam je zdradzać, bić, kłamać i oszukiwać? One naprawdę to lubią i podświadomie wybierają takich właśnie facetów? Czy bycie tym dobrym facetem oznacza dziś skazanie na samotność?

Gość gość
Autorze napewno ktoras skrzywdzona bardzo cie doceni :)

Gość gość
w swoim otoczeniu nie znam zadnej skrzywdoznej kobiety... ale widzę że na kafe jest dużo takich dziewczyn... możecie ze mną rozmawiać jak ze starym przyjacielem, ja lubie rozmawiać z dziewczynami i ich słuchac, także jak chcecie to piszcie ile wam w duszy zagra... mam nadzieję że nawiaże tutaj jakąś trwała fajną przyjażń.

Gość gość
gość dziś Bić nie, ale kłamać jak najbardziej, małe kłamstewka dobrze wpływają na poziom emocji w związku ;) zdradzać nie musisz jak nie chcesz, ale muszą widzieć, ze masz atrakcyjne koleżanki i że ona nie jest jedyną twoją opcją - inaczej nie będą cię szanowały.