Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma facetów którzy nie zdradzają

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy którzy znam dosłownie wszyscy mają coś za uszami , a jeśli nawet nie zdradził fizycznie to emocjonalnie albo flirtowali ale druga strona nie chciała , coraz częściej bierze mnie zwątpienie ze żadnej miłości nie ma tylko zwykły pociąg żeby gatunek przetrwał , będę zawsze już sama , bo każdy następny się znudzi po czasie a nawet jak nie to będzie zdradzal

Gość gość
Miła wrażliwa i dobrą dziewczyna jest z góry skazana na bycie wycieraczka do butów facetów : /

Gość gość
Ja jak słyszę co odwalaja dzisiejsi faceci też nie mam już ochoty na żadne związki , poswiece się pracy w przedszkolu i moim kochanym zwierzętom

Gość gość
Przykre, że masz takie przeświadczenie. Istnieją jeszcze faceci, dla których wierność jest jednym z filarów związku. Dla podpowiedzi: to są faceci emocjonalnie inteligentni, empatyczni, ceniący tradycyjne wartości, mający poukładane w głowie i wiedzący czego chcą od życia. Muszą być świadomi jakim ciosem dla drugiej osoby jest zdrada i postrzegać ją jako coś obrzydliwego, pozbawiającego honoru. Przykładowo, mój kuzyn jest 12 lat w małżeństwie i nigdy nawet na inne nie spojrzał, nie dawał sie wciągnąć w żadne flirty czy słodkie rozmówki, ale on sam doświadczył piętna zdrady kiedy jego ojciec zostawił matkę dla kochanki.Ona to mocno przeżywała,opiekował się nią chciaż był młodziutki, więc wie jak to jest i brzydzi się zdrady. Fakt, że faceci są wzrokowcami, lubią popatrzeć, może nawet poflirtować, ale tą potrzebę może zapewnić stała partnerka, dbając o siebie, o życie erotyczne, o czułość, o to żeby się nigdy nie wkradła nuda do związku.

Gość gość
Moj mnie nie zdradza bo mnie kocha

Gość gość
Ciekawe, bo odwrotnie też nie jest lepiej. Kobiety też się szybko nudzą i nagle odkrywasz, że ma konto na sympatii tłumacząc się "to nic takiego", albo "kolega z pracy" do niej piszę. Do tego każde swoje postępowanie zwalają na faceta: "za mało się starał" "czułam się zaniedbana" "za dużo pracował" . W kółko usprawiedliwienia, chyba żeby nie zwariować gdyby dotarło, że jednak jest zwykłą k....:)

Gość gość
Moja mnie nie zdradza bo myje ją codziennie i obcinam jej paznokcie i niepodaje reki byle komu:-P

Gość gość
Pewnie ze nie ma

Gość gość
Myślę że nie ważne czy kobieta czy mężczyzna ,człowiek który zdradza to zwykła swinia , dlaczego ? A dlatego że człowiek z empatia i rozwinięta moralnością brzydzil by się sam siebie po czymś takim ,tylko egoistyczne narcyzy nie żałują , bo normalnego człowieka pochłonie sumienie , ale są jeszcze dobrzy wrażliwi ludzie , jest ich mało ale są