Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja teoria na to jak kobiety widzą atrakcyjność u mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Mam corke to nie chcialbym ani zeby miala chama ani zadnego samca alfa-debila najlepiej jakiegos przecietniaka z dobra praca i po studiach. I zeby nie miala naj****e we lbie jak wspolczesne kobiety by szukac wielkiej milosci tylko by miala normalne zycie ladny dom na wsi i normalna rodzine. Mam nadzieje ze nie wpadnie z jakims idiota polglowkiem z milosci i nie narobi sobie bekartow. A jak juz nawet znajdzie faceta to jak chociaz niebedzie jakims asem geniuszu z dobra praca zeby chociaz byl zaradny i robotny to juz jakos ujdzie. Wszystkich wspanialych dzieciorobow i rozwodnikow oraz wszelkiej masci wyzelowanych gogusiow z silowni to pogonie blyskawicznie. Bo nie bede utrzymywal corki jesli wpadnie z jakims idiota tego pokroju.

Gość gość
haha mam ogromne, tembardziej ze prkatyczne, wiec powiedz jak ty widzisz atrakcyjnosc mezczyzn? x widzisz, bo kobieta musi mieć za co podziwiać mężczyznę, obojętnie co by to nie było. Dla mnie atrakcyjny mężczyzna to mężczyzna inteligentny, nie musi być nawet atrakcyjny ale ma mieć wszechstronną wiedzę. Dla innej kobiety może to być coś innego. Ale chamów lubią tylko patolki z marginesu społecznego więc gratuluję środowiska w jakim się obracasz. Wartościowej kobiecie taki nie zaimponuje.

Gość gość
dzisiaj nie ma wartosciowych kobiet albo liczy sie kasa albo zeby znajomi widzieli z jakim przystojniakiem chodzisz. Najlepiej jedno i drugie przy nastaiweniu bardziej na wyglad.

Gość gość
kobiety lecą tylko na wygląd nie na kasę x Biedactwo, a ty pewnie nie masz ani jednego ani drugiego.

Gość gość
Są ale nie lubią takich filozofów więc wartościowej kobiecie niczym byś nie zaimponował. Wartościowa kobieta ceni wartość mężczyzny jako człowieka, widocznie nie jesteś wartościowym człowiekiem skoro przyciągasz same blachary. Co zresztą widać po twoim cynicznym sposobie wypowiedzi. Osobiście nie lubię takich gości, wolę naturalnych i skromnych.

Gość gość
A co do przemocy domowej. Nie sztuka uderzyc kobietę, sztuka zrobić to tak aby myślała że sobie zasłużyła i to jej wina. x Są kobiety które potrafią oddać.

Gość gość
seks dla kobiety to jak chleb ona wiedza ze cham dmucha najlpeiej

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
14:35 W materac sobie dmuchnij....haha

Gość gość
seks dla kobiety to jak chleb ona wiedza ze cham dmucha najlpeiej x To prawda, ale kto powiedział że z takim chamem trzeba się wiązać. Zawsze może robić za męską dziwkę na telefon dopuki nie spotkam kogoś lepszego.