Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja teoria na to jak kobiety widzą atrakcyjność u mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Powszechnie kultura mowi nam ze lubimy powaznych ludzi, grzecznych, kulturalnych. Ale nie wiadomo nam ze jestesmy zwierzetami podarzajacymi za zwierzecymi instynktami, najlpeiej widac to po kobietach. Ona niby mowia ze lubia milych gosci, ale uwielbiaja chamow, takich ktorzy pluja na ulicy, wyzywaja innych, potrafia przylac, nawet samym kobietom, chociaz one niby mowia jacy to chuXje to i tak do nich lgna, to impuls w samicy mowiacy ze ona musi miec moncego samca

Gość gość
Ale to tylko twoja teoria. Pojęcia nie masz o kobietach.

Gość gość
haha mam ogromne, tembardziej ze prkatyczne, wiec powiedz jak ty widzisz atrakcyjnosc mezczyzn?

Gość gość
kobiety to materialistki interesuje ich tylko $$$ a potem reszta.Im starsze tym mocniej sie to uzewnetrznia.

Gość gość
moncego samca jasne moncy. Bzdury chłopcze, bzdury . I to tak duże,że nawet nie chce mi się tracić czasu na wyjaśnianie dlaczego

Gość gość
Kolejne niczym się nie wyróżniające porowo zakompleksionego prawika.

Gość gość
Ja zostałam materialistką dosyć młodo (23l) bo zauważyłam że większość facetów to qrwy bez zasad i dobrze na tym wyszłam :D To Panowie dają wielu kobietom takie powody

Gość gość
A teraz pytanie: gdybys był kobieta lub miał córkę to jakiego partnera byś chciał dla niej? Nieudacznika czy silnego, zaradnego samca alfa?

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
No to drogi autorze ,zdaje sie, ze ja obale twoja teorie. Otoz ,chyba nie poznales wlasciwej kobiety,albo sam przyciagasz nie te co trzeba. Tak wlasnie dziala Twoja podswiadomosc,tylko sam siebie nakrecasz. To prawda ze kobiety lubia silnych mezczyzn,ale bardziej chodzi o to ,by mogly czuc sie bezpiecznie,ze nic im nie grozi. Kobieta potrzebuje takiego faceta,ktory by ja wspieral,a nie ponizal. Co do kultury,to jest sprawa osobista. Jezeli zostales wychowany ,gdzie Ojciec lub Matka przeklinali,wyzywali,nie wpoili dziecku dobrych zasad odnosnie, jak ma sie zachowac(co wypada,a co nie),bo sami nie potrafia sie zachowac,w danej sytuacji ,to nie ma co wymagac od tego kogos kultury osobistej. Pewne sparawy zaleza jednak od czlowieka i to co ma w glowie. Nigdy nie lubilam chamow i nigdy nie polubie,nawet jesli by taki cham byl jedynym mezczyzna na tym swiecie.... Predzej bym go znienawidzila niz pokochala... Dlatego czesto mowi sie ze od milosci do nienawisci jest jeden krok.....:) Ja jednak zdecydowanie wybieram ludzi milych,kulturalnych z ktorymi mozna porozmawiac(dzieki Bogu mam prawo wyboru i sama sobie dobieram towarzystwo),a nie jakiegos gbura plujacego na ulicy....taki zawsze bedzie mi sie negatywnie kojarzyc,byc moze On ma poczucie ze to takie cool.....nic z tych rzeczy....jest to poprostu...niesmaczne... Wiele razy idac ulica ,widzialam takiego typka.....odrazajacy widok:(

Gość gość
haha i tka na niego lecisz

Ciesze sie ,ze rozbawila Cie moja wypowiec,bo smiech to zdrowie.....niech Ci na zdrowie wyjdzie.....co do Twojej wypowiedzi ,ze lece na niego,czyli zdaje sie na autora....nic takiego nie pisalam i moge sie czepic ,ze jednak Wy mezczyzni, zle Nas kobiety odbieracie. Bo jesli kobieta mowi ,ze jej sie cos nie podoba ,to znaczy ze tak jest.....a Wy mezczyzni czesto uwazacie" nie" za" tak".....albo "tak"za" nie". Sami dorabiacie swoja teorie,ktora jest nikomu niepotrzebna.....:).....byc moze Wam jest potrzebna ,zeby ferment siac......haha

Gość gość
Tak sobie przeczytałem Twoje wypowiedzi i aż się usmiechnalem pod wąsem. Nie jestem autorem ale chyba wiem o co mu chodzi. Wydajesz się bardzo kulturalną osoba i myślę że jeśli tylko te "chamstwo" ładnie ubrać i przykryc pewnymi kulturalnymi zachowaniami to kolana miałabyś jak z waty.

15:43 Czy chamstwo mozna ladnie ubrac,badz przykryc....coz zawsze mozna udawac kogos kim sie nie jest,ale z czasem to wszystko wychodzi....wiec, wtedy to pewnie bym miala kolana jak z waty,bo bym sie pewnie przerazila,ze z takiego kulturalnego mezczyzny wyszedl taki cham... Taki kamuflaz nigdy dobrze nie robi,bo szydlo wyjdzie z worka....a to zwiastuje katastrofe,bo potem jest rozczarowanie....

Gość gość
Męski mężczyzna jest odważny, odpowiedzialny, niegadatliwy, silny, wyrozumiały, cierpliwy, wierny., zdecydowany, wiedzący czego chce.

Gość gość
Nie chodzi mi o ukrywanie tylko o cos innego. Można powiedzieć "ej laska fajny tyłek " ale wydaje mi się że w odpowiedniej atmosferze, odpowiednimi słowami też można skomplementowac tyłek, i będziesz się cieszyła że Twoj tyłek mu się podoba. A przecież i jeden i drugi miał to samo na myśli. Co więcej tak można ze wszystkim, nawet z przemoca domową.

Gość gość
Samce alfa to śmiecie.

Gość gość
Bydło się lepiej zachowuję niż tacy zezwierzęceni faceci.Mężczyzna powinien bronić słabszych ale nie musi przy tym bzykać wielu kobiet i być agresorem.Lepiej mieć spokojnego bo spokojnego da się nauczyć bić a agresora alfa nie uspokoisz

Gość gość
kobiety lecą tylko na wygląd nie na kasę

16:11 Zalezy w jakim kontekscie wypowiadasz"ej laska fajny tylek" i zalezy do jakiej kobiety to mowisz,jesli jest to nastolatka,to byc moze zareaguje na ta wiadomosc bardzo pozytywnie,natomiast jesli jest to kobieta ,dla ktorej takie teksty budza watpliwosc(cos w rodzaju ,"pewnie sobie z mojego tylka zarty stroji",bo przypuscmy ze ma zadek jak Kim Kardashian i dla niej jest to kompleks ,a nie powod do tego by sie chlubic ) Dla mnie jednak, to nie jest jedno i to samo. Nie wiem czy tak mozna ze wszystkim,a juz napewno nie z przemoca domowa,to juz podchodzi pod znecanie....

Gość gość
A ja odwrócę kota ogonem. Oglądam różne programy randkowe. Pierwszy tekst kazdego faceta, szukam naturalnej skromnej dziewczyny a jak przychodzi do wyboru to zawsze wybierają te lepeij zrobioną plastikowa. Jestescie takimi hipokrytami kochani faceci, ze takie posty za każdym razem budza we mnie falę śmiechu.

Gość gość
dziś nie wiem ile masz lat, jestes po prostu naiwna, przeciez to jedno i cel jest ten sam (chamski) tylko metoda z kamuflazem chamstwa

Gość gość
Nie zauważyłem aby większość mężczyzn mówiło o naturalnej i skromnej. Chyba że tylko na takich zwracasz uwagę. Poza tym być może chodzi o naturalność w zachowaniu, nie wykrywaniu że kobiety chcą się podobać, że jesteśmy stworzeniami seksualnymi i że każdy chce mieć parę. Dla mnie naturalną dziewczyna to taka która inwestuje w urodę, chce mieć rodzinę, jest wrażliwa. Przeciwieństwo natury to kobietą która woli pracę, karierę itp.

Gość gość
Na "ej laska ładny masz tyłek " najlepiej zareaguje mężatka po 40 ktora sie bedzie cieszyla jak glupia ze sie jeszcze podoba. A co do przemocy domowej. Nie sztuka uderzyc kobietę, sztuka zrobić to tak aby myślała że sobie zasłużyła i to jej wina.

17:51 Dalam przyklad dwoch kobiet,jesli nie rozumiesz o co mi chodzi to Twoj problem. Tak jak pisalam dla nastolatki, to moze byc komplement ,bo rzekomo pochwaliles jej pupe,(bo wkoncu trenuje ciezko na silowni),natomiast drugi przyklad ,kobiety starszej,ktora ma kompleksy(bo juz cialo nie to)odbierze to jako chamstwo.... Zalezy do kogo kierujesz te slowa,bo jesli jest to osoba ,ktora dobrze znasz ,badz jest to Twoja kumpela,to zawsze zmieni postac rzeczy ,niz gdybys kierowal takie slowa do kobiety na ulicy ,ktorej wogole nie znasz .....to wiadome ze chamstwo jak nic :o A co do mojego wieku....to juz samo za siebie mowi ,ze kultury za grosz nie posiadasz. Kobiet nie pyta sie o wiek,rownie dobrze Ty mozesz byc nastolatkiem do ktorego pisze te slowa.....ale ja nie oceniam i nie nazywam Cie naiwnym,tylko dlatego ze cos zle zrozumiales. Mysle ,ze skoncze ta dyskusje ,skoro nie szanujesz swojego rozmowcy.

Gość gość
Ja p*****le (bez obrazy) jak fajny tyłek to fajny tyłek. Jakby był brzydki to przez litość bym nie mówił. Natomiast najgorsze co się może zdarzyć to zakompleksiona kobieta, bez względu na wiek. Taka to i komplementy nie złapie , i nie będzie umiała go przyjac, i sama w sobie jest zapowiedzia ciezkiego zwiazku. I w sumie sama sobie robi pod górkę. Czy nie fajniejsze są takie które poprostu się uśmiechna i pójdą dalej?

Gość gość
16.08 i bardzo seksi do tego, wspaniałe polaczenie:)

Gość gość
Wiekszosc kobiet bierze pod uwage dochody i pozycje spoleczna mezczyzny, bo zdaja sobie sprawe, ze jak sie z nim zwiaza, to moga pojawic sie dzieci, a dzieci oznaczaja.... wydatki. Wydatki przez wiele lat. Czesc kobiet bierze pod uwage wyglad faceta, ale wiekszosc odpusci wyglad, jesli facet jest zamozny i mily. To co napisal autor watku w pierwszym poscie = kobiety z patologii, doly spoleczne, totalna patologia. Czy autor obraca sie w takim srodowisku, ze ma takie obserwacje?

Gość gość
moze zlapia takiego z kasa ale beda puszczac sie z hamami, ciagle to robia od malolata

Gość frog_in_the_fog
silny facet to facet stabilny, pewny siebie, nie dający się ponosić emocjom. cham to zakompleksiony, słaby osobnik, który dużo pyskuje, ale w rzeczywistości jest takim życiowym popychadłem i stąd się rodzi jego agresja.