Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto dowód, dlaczego mamy chłopców mają trudniej

Polecane posty

Gość gość

Płeć dziecka wpływa na organizm matki Dziecko w brzuchu kobiety wytwarza nieznane dla organizmu substancje chemiczne. Te substancje wywołują stan zapalny i mogą doprowadzić do uszkodzenia niektórych tkanek po porodzie. W ten sposób organizm radzi sobie z powstałym zapaleniem. Badacze z Uniwersytetu Grenada w Hiszpanii przeprowadzili badanie, którego wyniki potwierdziły, że chłopcy w łonie matki produkują 2 razy więcej szkodliwych wolnych rodników niż dziewczynki. Dr Javiar Diaz-Castro, współautor badania, przyznał, że "Dziewczynki powodują w organizmie matki mniejsze stany zapalne", bo produkują mniej wolnych rodników, a więcej potrzebnych przeciwutleniaczy. link : https://mamotoja.pl/naukowcy-alarmuja-mamy-chlopcow-czesciej-choruja,aktualnosci-artykul,21531,r1p1.html

Gość gość
bo mężczyźni to złe nasienie.

Gość gość
Potwierdzam z tymi badaniami.Żałuję że urodziłam syna marnotrawnego a nie dziewczynkę...Niby dziewczynki są gorsze,ale to mężczyźni od wieków wszystko niszczą swoją złą dominacją

Gość gość
A ja miałam gorzej przy dziewczynce ( mam 3 dzieci) a dwóch synów zdrowo przed w trakcie i po porodzie ;) Nie każdy ma tak samo

Gość gość
Chłopcy bardzo często są patologiczni.Oglądają teraz Rafonixy,Rafatusy i myślą że im wolno a kobiecie nie.Przez co kobiety są zmuszone do szybszego dojrzewania i w gruncie mamy w Polsce 30 letnich 15 latków i 25 letnie 40 letnie kobiety.To mężczyźni powinni szybciej dojrzeć a kobiecie dać być dziewczęcą i delikatną.Ale tu o to ciężko więc mamy wredne i zimne suuki.To nie wina kobiet