Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię być związana podczas sexu

Polecane posty

Gość gość

Lubię gdy podczas sexy partner całkowicie dominuje podczas stosunku a ja nie mam żadnego wpływu na sytuację. Często po związaniu kończyn zostawia mnie na pewien czas z wibratorem albo łaskocze do tego stopnia że po wszystkim jestem wykończona. Mam 19 lat, dziewczyny czy to dziwne? Chłopcy podnieca was dominacja nad dziewczyną?

Gość gość
mnie jara jak mi kobieta podpala jajka i mówi spłoń zazwyczaj też jestem przywiązany zawsze

Gość gość
Ja lubię takie związane i bezbronne dziewczyny. Z chęcią bym ci związał kończyny tak byś nie mogła się kompletnie ruszyć

Gość gość
16:25 Tak robi mój partner. Po związaniu nie jestem w stanie ruszyć się nawet na centymetr. Raz zachciało mi się siusiu i przez godzinę przeżywałam piekło ale to w pewien sposób było podniecające

Gość gość
Mój czasami mnie mumifikuje od kostek po szyję no i jeszcze otwór na d**eczke. Robi swoje albo zostawia z wibratorem. No i nieraz mnie torturuje łaskotkami:) Kocham gdy nie mogę się ruszać podczas sexu i uważam to za normalne. Ważne jest zaufanie bo wtedy może robić z moim ciałem co chce. Wówczas staje się jego własnością co mnie bardzo podnieca

Gość gość
Eee tam standard, powszechność, banalność i nuda wręcz... Czym tu się obnosić? 😴

Gość gość
19 lat 175 cm i 55 kg idealna dziewczynka do związania. Uwielbiam jak dziewczyny próbują się oswobodzić ale nie mają na to szans

Gość gość
Moja dziewczynka nieraz chce abym jej wiązał kończyny do krawędzi łóżka i tak też robię później tak oglądamy filmy, czasami ją karmię

Gość gość
Ja raz przywiązałem mojej kończyny do łóżka tak że nie mogła się kompletnie ruszyć i zakneblowałem usta silną taśmą. Zostawiłem ją tak na ponad 7 godzin bo byłem w pracy. To była kara za całowanie z językiem kolegą z jej pracy co sama się przyznała. Przeżywała dodatkowe męki bo chciała siku, jeść, pić, swędziło ją całe ciało z powodu tego bezruchu. Dodatkowo nasz nasz piesek po niej chodził i Lizał po twarzyczce.

Gość gość
Ups... przenigdy nie pójdę do łóżka z żadnym poyebem.

Gość gość
lubisz być pieprzona w usta?

Gość gość
Spjerdalaj zboczeńcze.