Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat i jestem kawalerem

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę znaleźć kobiety. Mam wrażenie że brakuje mi jakiegos męskiego pierwiastka dzięki któremu potrafilbym zainteresować sobą kobietę na dłużej niż chwilę. Nigdy nie spałem z kobietą. Brakuje mi bliskości, przytulania, trzymania się za rękę. Nie wiem już co o tym myśleć. Dlaczego patole że szkolnej ławki mają takie fajne dziewczyny i dzieci a ja nadal jestem taki samotny?

Gość gość
Jak żyć?

Gość gość
Bo jesteś może lepszy od tych głupich prymitywnych samców(może).Mam nadzieję że kogoś poznasz.A może jesteś nie dobry dla innych ludzi i cię los kara co?

Gość pewna siebie jestem
Może dlatego,że się użalasz nad sobą zamiast działać. My kobiety nie lubimy użalania się.

Gość gość
Mam wrażenie że jestem jakimś odmiencem ponieważ staram się być przyzwoitym człowiekiem.

Gość gość
pewna siebie jestem dziś Ma do tego prawo.Autorze odpisz to co napisałam,jesteś nie dobry?

Gość gość
Nie wiem. Nie zrobiłem nigdy nikomu krzywdy. Myślisz że mój stan ma związek z tym kim jestem?

Gość pewna siebie jestem
gość dziś Pyta,więc ja odp. Też mam do tego prawo.

Gość Wiem że to prowo
Kolejne prowo w stylu: "nigdy nie miałem dziewczyny, bo wszystkie wolą badboy'ów."

Gość gość
Niestety to nie prowokacja.

Gość gość
Być może twój wygląd kobietom nie odpowiada? Baby lecą na wygląd gorzej niż faceci.

Gość pewna siebie jestem
gość dziś Twój stan ma związek z Twoimi myślami na swój temat. Napisz kilka słów(pozytywnych) o sobie. Dlaczego jakaś kobieta miałaby chcieć z Tobą być? Jakie masz zalety?Co możesz jej od siebie dać?

Gość gość
gość dziś Być może twój wygląd kobietom nie odpowiada? Baby lecą na wygląd gorzej niż faceci. xxx Goowno prawda.Poczytaj co piszą polacy,że chcą 25-30 latek co wyglądają jak 16-22 latki :( CHORE i mówię to jako 20 latka

Gość gość
gość dziś Nazwy narodowości (Polacy, Niemcy, Francuzi) piszemy zawsze z wielkiej litery.

Gość gość
nie szkodzi, teraz jest pełno singli po trzydziestce, normalne ☺

Gość gość
Przypominasz mi, autorze tematu, mojego byłego chłopaka. Dlaczego z nim zerwałam? Bo był jak klucha. Miły, uprzejmy ale flakowaty. Moja rada: więcej pozytywnego myślenia, przyzwoitość jest na miejscu ale czasami przydaje sie odrobuna luzu.

Gość gość
Brakuje Ci pewności siebie, sam siebie nie lubisz, więc dlaczego ktoś miałby lubić ciebie. Druga sprawa to to, że to nie ty masz zainteresować kobietę, tylko Ty masz się zainteresować nią. Co Ty jesteś książę z bajki i czekasz na księżniczkę na białym rumaku? Wyjdź z inicjatywą, poznaj kogoś, dziś jest tyle możliwości: sympatia edarling, speed dating itd

Gość gość
Może i masz rację. Chyba trochę jestem za miły. Gdybym swój slowotok przeplatal ku)rwami itp to pewnie zyskalbym kilka procent z******tosci.