Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za miesiac komunia corki a ja jeszcze nic nie mam

Polecane posty

Gość gość
21:11 masz rację, nie ma znaczenia, że matka nie wie jakiej płci ma dziecko

Gość gość
Wolałabys te kasę wydać na cos do domu? To dlaczego do tej pory nie kupiłaś talerzy i sztućców, bo ich też nie masz przecież. Nie piertol, bo to tej pory nic nie inwestowałas w dom idiotko.

Gość gość
wiem ze musze kupic zastawe ale mi chodzi o to czy ktos ma z tej firmy luminrac.I moze cos powiedziec czy jest ok?

Gość gość
jak kupisz zastawe to przecież własnie będzie cos do domu,bo goscie może nie będą talerzami rzucac?Ty chyba nieraz tu temaru zakłądasz o sobie i córce i upośledzona jesteś.

Gość gość
gość dziś a po co jej komunia? chory obrzęd x dokładnie. Lepiej kupic coś dziecku o czym marzy, wyjechać na dwa dni z córka gdzieś, a nie spinac sie z obiadkami , naukami klepanek w kosciele i kieckami.

Gość gość
bardzo duzo kasy zainwestowalam bo musielismy praktycznie wszystko kupic do mieszkania.bo zaczynalismy od zera. wiedzialam ze prawie nikt do nas nie przychodzi a i mialam wiecej talerzy tylko juz byly po przejsciach i sie a tu pekl a tu wyslizgnal sie. i tak zostalismy z 4 talerzami glebokimi a 4 plaskimi duzymi a malych mam duzo. ale kazdy z innej parafi.

Gość gość
jak wyliczylam przez 3 lata wydalismy na urzadzenie mieszkania ok 20000zł. nowe sprzety nowe meble, wymiana podlogi. a i tak za gotowke.

Gość gość
Jprd,podaj na papierowych skoro sie boisz ze ci sie takie z pepco rozlecą.P*****lnięta jestes.Na drogie cie nie stac,tanich kupic sie boisz-czego sie boisz?że cie pogryzą?Njlepiej zesraj sie na śroku pokoju i sidz w tym g*****e.

Gość gość
ja też zrobiłam u siebie zwykłe, małe przyjęcie. Komunia to przecież nie wesele, że trzeba robić huczną imprezę.

Gość gość
Ludzie to prowo czy ta baba jest na prochach?Autorko bierzesz jakieś leki?

Gość gość
A pi chooy tak dopytujesz o ten luminarc? Czy ten czy inny, jeden pies. I ten i ten sie potlucze. Mam wrażenie, że nie jesteś do końca sprawna umysłowo

Gość gość
kogo mam sie doradzic. nie mam kogo. ze wszsytkim musze poradzic sobie sama. wy napweno spod skrzydel mamusi wylecieliscie. a ja bez nikogo bez pomocy i wspracia weszlam w dorosle zycie. nawet zupy nie umialam ugorowac. a teraz duzo potrafie . zadbac o siebie dom i dziecko. tylko nie szukam tu krytyki tylko porad jak samemu i w domu ogranac taka uroczystosc. zeby goscie tez byli zadowoleni. i zeby wszystko mialo rece i nogi.

Gość gość
Wydałaś 20 tys, a stówy zabrakło na talerze. Brawo melepeto

Gość gość
Czyli zgadza się-autorka jest niepełnosprawna intelektualnie.No więc autorko-luminarc jest ok.Możesz jutro śmiało kupić.

Gość gość
To chyba ty autorko spod skrzydeł mamusi wylciałas skoro przyznałas ze nawet zupy ugotowac nie poyrafisz.Wszyscy ci pod nos podstawiali a teraz tragedia bo pasuje cos zorganizowac?

Gość gość
21:29 no to przecież dostałaś w tamtym temacie porady. Teraz też kręcisz nosem tak jak wtedy. Czego ty oczekujesz? Mamy ci zrobic tę komunię, czy jak?

Gość gość
czemu sie pytam bo taki zestaw kosztuje nie duzo pieniadze i chodzi mi o jakosc. zeby nie bylo takiej sytuacji ze nalewam goracej zupy a on peka. takie sytaucje tez sie zdarzaja. np. z szklankami czarnymi. jak to sie nazywa firma. zapomnialam

Gość gość
Hahahahahaha tak,nalejesz zupy to ci pęknie

Gość gość
dzis probowalam znalesc ten temat ale nie moge go znalesc. a co ja moglam umiec majac niecale 17 lat.kolezanki sie bawimy a ja sie martwilam co do gara wloze.ale to nie ten temat.

Gość gość
Ej kobietki to nie jest ta baba co pisała ze ma w jednym czasie próbę do komunii córki i chrzciny?To chyba ona,dziewczyny się produkowały,pisały,a tej i tak nic ne pasowało.To chyba ona,bije od tematu to samo otępienie umysłowe:D

Gość gość
do jakiego gara?Przeciez nie umiałas zupy ugotowac.to chyba prowokacja jednak i to dałna

Gość gość
moge pisac sobie ile chce. i tak mnie nie znacie. jak nie mam kogo sie poradzic. ja od lat musze sobie ze wszystkim sama radzic.

Gość gość
bo musialam sie sama utrzymac.nawet na ksiazke do szkoly nie mialam i zeszyty.

Gość gość
no wreszcie jedna ogarnęła temat gość dziś :-D

Gość gość
p*******ety :-D

Gość gość
Luminarc to szklo, ktore mozna myc w zmywarce i wkladac do mikrofali. Mielismy duza uroczystosc rodzinna i chociaz mam zastawe chcielismy miec naczynia na zapas zeby nie bylo czekania az zmywarka wymyje. Do kazdej zastawy pasuja jako rozszerzenie zawsze zwykle, biale talerze i takie tez kupilismy tanio, bo na sztuki. Akurat mam duzy zestaw nie talerzy a miseczek z podstawkami do zup, wystarczylo wiec dokupic duze i deserowe talerze. Tez tak ci radze, kup z tej okazji juz czesc wybranej, upatrzonej zastawy. My urzadzalismy przyjecie komunijne w restauracji ale lody dla dzieci byly w domu i kupilam np. piekne pucharki do lodow, stalowe, mamy je do dzis. Zacznij kupowac cos do domu i polecam ci czarki do zup, maja te sama objetosc co gleboki talerz a zajmuja mniej miejsca. Udanych zakupow.

Gość gość
gość dziś moge pisac sobie ile chce. i tak mnie nie znacie. jak nie mam kogo sie poradzic. ja od lat musze sobie ze wszystkim sama radzic. Pisz sobie pisz , nie zawracaj jednak doopy .

Gość gość
Ej autorko a co myśli twój nieudac znik mąż który nie ma auta i z którym do niczego w życiu nie dojdziesz?Co on na to że nie macie na drogie talerze a tanich nie kupicie bo pękną po nalaniu zupy?Co ona na to?

Gość gość
ja potrzebuje konkretnych porad a ni wyzwisk. wy panny idelane, super, zaradne, bystre jak woda w klozecie.hahhahaa

Gość gość
21:42 ona cie i tak nie posłucha,za parę 3 tyg będzie tu temat że za tydzien komunia córki a ona nie ma talerzy