Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety proszę o brutalną szczerość. Czemu spokojni, ułożeni faceci nie mają...

Polecane posty

Gość gość

u was brania? Jesteśmy za nudni? Zbyt przewidywalni, nieciekawi? :D

Gość gość
tak, kobieta potrzebuje emocji skrajnych inaczej nie bedzie cie pożądac jestes jej zbedny, da se rade sama

Gość gość
ipll10 dziś Co znaczy za spokojny? To jaki ma być facet by nie być "za spokojnym"?

Gość gość
to samo mozna powiedziac o facetach spokojna, szara mysz szybko sie wam nudzi

Chłopaki proszę o brutalną szczerość. Czemu spokojne, ułożene dziewczyny nie mają... u was brania? Jesteśmy za nudne? Zbyt przewidywalne, nieciekawe? :D

Gość gość
24przegranelata dziś Załóż sobie własny temat i tam pytaj ;)

Gość gość
Jesteś nudny, nie dlatego, że jesteś ułożony, tylko dlatego, ze jesteś nudny :) Znam mnóstwo ciekawych, zabawnych facetów, mimo że spokojnych.

Gość gość
dziś To napisz proszę czym się objawiało, charakteryzowało to, że ci spokojni faceci są ciekawi i nie nudni. :)

Gość gość
Jesteście malomescy... Dlaczego męskość kojarzy Wam się tylko z byciem damskim bokserem?! Nie potraficie być waleczny, nie dajecie poczucia bezpieczeństwa. No bo jak może kobieta się czuć bezpiecznie przy facecie chudszym od niej? Albo w różowych RURKACH? :-O Wiele by wymieniać... Nie chcę mi się.

Gość gość
nudni, flegmatyczni, zaniedbani. A wam podobają się szare myszki?

Gość gość
24przegranelata dziś takiego jak ty to kijem przez szmatę bym nie tknęła lapka.gif x właśnie się zeszmaciłaś :)

Gość gość
gość dziś Spokojny facet to niemęski, chodzący w różowych rurkach wg ciebie? No inteligencją to koleżanka nie grzeszy :D xxxx gość dziś Spokojny facet to zaniedbany facet? Oho! Mamy duet! :D

Gość gość
Są spontaniczni / trochę zwariowani / nie są sztywni/ mają inteligentne poczucie humoru / potrafią ciekawie odpowiadać i opowiadać / ciekawe zainteresowania/hobby

Gość gość
"trochę zwariowani " kompletnie do spokojnego faceta nie pasuje...

Gość gość
tacy faceci których nie chcą kobiety często są zakomplesieni i przez to nieciekawi, tzn. właśnie NIEMĘSCY. czyli takie ciepłe kluchy, przesadnie mili, przesadnie słodkopierdzący i bez własnego zdania, bez tzw. pazura. cała sztuka polega na PEWNOŚCI SIEBIE i uwaga! spokojność nie ma tu nic do rzeczy i nie jest żadną wadą. ;) nie chodzi o to, żeby zmieniać się na siłę w głośnego ekstrawertyka, tylko żeby wyrobić sobie taką jakby charyzmę, dobre poczucie własnej wartości. spokojny, ale pewny siebie facet, z zainteresowaniami i właśnym zdaniem nie powinien narzekać na powodzenie (o ile oczywiście wygląd też jest ok - nie oszukujmy się). plus oczywiście powienien wykazywać inicjatywę, a nie oczekiwać jej od kobiet. lubimy jak facet o nas zabiega wbrew temu co można wyczytać na forach typu PUA. :D ogólnie cały ten fakt, że kobiety lubią zdecydowanych facetów to typowo psychologia ewolucyjna, bo tego typu charakter świadczy o wysokim poziomie testosteronu. jednak to, co mnie zawsze wkurza to faceci powtarzający jak mantrę te twierdzenie, że kobiety wolą dupków. NIE, nie wolimy. a przynajmniej większość. [a jak któraś woli, to zaburzenie i nadaje się na terapię.] pomiędzy facetem-ciepłą kluchą a cwaniaczkowatym macho, fundującym rollecoaster emocjonalny, jest jeszcze trochę wypośrodkowanych rozwiązań. najbardziej pociągający jest facet, który jakoś kobietę intryguje, który budzi w niej zaciekawienie, coś sobą reprezentuje itd., jest charyzmatyczny, a to tego dobrze ją traktuje. mam nadzieję, że zaspokoiłam Twoją ciekawość. :D

Gość gość
Naucz się chuderlawy deklu czytać ze zrozumieniem. Wiesz dlaczego jesteś sam? Spójrz w lustro a później przeczytaj jeszcze raz to ci napisałam... Ajc! Przecież Ty i tak nie zrozumiesz :-) no właśnie jesteś niepelno sprytny. Mężczyzn to Ty mijasz na ulicy :-)

Gość gość
21:17 oni i tak nie zrozumieją :-) c***y :-O

Gość gość
To kobieta powinna zabiegać o faceta a nie facet o kobietę

Gość gość
gość dziś Jestem naprawdę przystojnym facetem. Wiele kobiet mi to mówiło. Tylko nudnym i spokojnym :) Ale dzięki za troskę.

Gość gość
Problem w tym że powodzenie mają tylko przystojni mężczyźni

Gość gość
Wiecie co? Dzięki temu tematowi z czegoś zdałem sobie sprawę! Że ja lubię siebie takim jakim jestem! Naprawdę siebie lubię! Lubię być spokojny, lubię być nudziarzem :) Jeżeli przez to nie mam co liczyć na związek to trudno, bo ja nie chcę się zmieniać. Mam dużo pasji w życiu i chyba poświęcę się im, przecież nigdzie nie jest napisane, że każdy musi być w związku. Dzięki za wszystkie rady, ale bardzo chcę pozostać sobą :) Właściwie to nawet lubię tą swoją samotność. Może kiedyś poudaję macho tak jak radził w innych tematach ten kobieciarz by mieć romans, by zobaczyć jak to jest ;) Ale na dłużą metę chce być taki jaki jestem i tyle. Dzięki, naprawdę pomogliście mi bardzo uświadomić sobie czego chcę od życia. Pozdrawiam! :)

Gość gość
21:22 wygląd to kwestia gustu a charakter flegmatyczny, ciepłe kluczy tzn. malomeski to co innego. Skoro tak Cię komplementuja to czemu beczysz jak truś? To malomeskie takie uzalanie się nad sobą. Nom to już kolejny podpunkt odhacz. Już wiesz dlaczego wola normalnych :-)

Gość gość
Spokojny, ale pewny siebie facet z zainteresowaniami własnie nie ma powodzenia i nigdy nie będzie miało

Gość gość
gość dziś Racja. Kiedyś miałem zły dzień i byłem chamem dla kobiet, i od razu miałem propozycję matrymonialną. Serio!

Gość gość
bo zazwyczaj spokojni sa zaniedbani, nic im sie nie chce m.in. dbac o siebie - takie chlopaki do wziecia

Gość gość
Nie wierzcie w te bzdury które piszą kobiety cham, prostak ma największe powodzenie wśród kobiet jeszcze jak jest przystojny to każda jest jego :)