Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety biorą sobie biedaków ?

Polecane posty

Gość gość

Przecież szanse ze taki was zdradzi czy kopnie w tyłek są takie same jak w przypadku milionera czy posiadacza firmy , ja byłam z bezrobotnym biedolem 10 lat i mnie zdradzal, strasznie żałuję , nie przeżyłam z nim nic oprócz zrzedzenia i siedzenia przed tv x lat , facet ma być głową rodziny i już , dziewczyny nie fundujcie sobie kieratu jak ja i moje koleżanki

Gość gość
Kobieta to nie jest wół pociagowy żeby tyrac na rodzinę do wyprucia żył , Rosjanki są takie piękne i delikatne bo na nie robi facet i mają czas o sebie zadbać i nie wyglądają jak zjechana życiem Grażyna

Gość gość
Biedak jak biedak ,gorzej jak skapy

Gość gość
Może go kochają?Ale w tym kraju to nawet najgorszy curfiarz i patus zdradzi chodź by dostał wszystko co najlepsze...

Gość gość
No ale ten facet raczej nie kocha skoro widzi że kobieta zacharowuje się jak wielbłąd i mają to gdzieś ze kobiety są słabsze i mniej wydajne

Gość gość
gość dziś No ale ten facet raczej nie kocha skoro widzi że kobieta zacharowuje się jak wielbłąd i mają to gdzieś ze kobiety są słabsze i mniej wydajne X Napisałam że tu same patusy żegnam