Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLSKIE OBOZY ZAGLADY

Polecane posty

Gość gość

czy polska odpowie w kacu za zbrodnie wojenne na ludnosci zydowskiej

Gość gość
22:47 pamiętaj że Hitler był Żydem

Gość gość
to nie prawda jak smiesz obrazac wodza w jego urodziny

Gość ja_Dyzio
przez ostatnie kilka lat lub wiele ostatnich lat Żydów, którzy przybywali do Polski z Izraela lub z USA i potomków żydowskich fatalnie uczyli, ŻYDZI NAPISALI SWOJĄ HISTORIĘ HOLOKAUSTU , która NIE jest zgodna z realem i rzeczywistością, Żydom wbijano do głowy, że Polacy są winni zbrodni Żydów w Niemieckich obozach zagłady , Żydzi wprost opowiadali, że to Polacy mordowali Żydów a sami nie chcieli się do tego przyznać, że Że Żyd mordował Żyda i pałami bil , że normalnie zastrzelił Żyda i lubił taką robotę, a filmy dokumentalne z okresu II W. Św. to Żydzi mają głęboko w zadzie, byli uczeni przez ostatnie 30 lat, że Żyda mordował Polak, ale co tu pierdzielić, widziałem zachowania Żydów, gdy zwiedzałem niemiecki obóz koncentracyjny w Oświęcimiu i Brzezince , widziałem zachowanie Żydów wobec mnie Polaka , słyszałem wielokrotnie jak wobec mnie Polaka się ŻYDZI wypowiadali , że polskie świnie , bydło polskie , ale od Niemiec to otrzymali tak ogromne pieniądze, że teraz każdy Niemiec to przyjacielem jest ŻYDA i takie sceny w realu widziałem !