Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem w jego oczach nic nie warta?

Polecane posty

Gość gość
Według mnie inne próbuje kupić a Ciebie ma za darmo. Jesteś na jego zawołanie, nie musi się starać. Olej go to może ci coś kupi

Gość gość
Myśli, ze jesteś łatwa

Gość gość
Łatwa to jest laska, której wystarczy postawić obiad i już robi loda. Laska która sypia z facetem za kasę czy za drogie prezenty to utrzymanka, której facet nie adoruje jak to niektóre tutaj twierdzą, bo adorowanie to nie są drogie prezenty czy jeszcze gorzej- gotówka :O adorowanie to wsparcie, to pojechanie do apteki na 2 koniec miasta bo boli brzuch, to kawa podana do łózka, kwiaty, oddanie ostatniego kawałka czekolady itd., a nie 400 zł w gotówce :D

Gość gość
one są dla niego kobietami a ty zwykła koleżanka

Gość gość
ale sie kobiety nie szanujecie... wstyd... gdzie wasza godność?

Gość gość
Godność biedaczki? hahaha

Gość gość
Nie rozumiem tego tematu. Dawno nie czytałam większych bzdur. 21 latka chce zeby jakis roochacz robil jej prezenty i chce go za kochanka... Serio kreci cie takie zero co moze nawet ma hiva? Ty jesteś jakas upośledzona umysłowo. Normalna kobieta by zerwala kontakt z takim swirem który sponsoruje prostytuty. Ty się go nie brzydzisz? Nie pojmuje twojego sposobu myślenia. Polecam psychiatre

Gość gość
13:13 jeżeli on jest zerem bo jej nie daje pieniędzy, to kim jest ona domagając się ich? ...patologią i upośledzeniem wali na kilometr :-D