Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Weterynarz godny polecenia

Polecane posty

Gość gość

Szukam godnego polecenia weterynarza w okolicach Katowic od zadań niemożliwych. Mam psa z wadliwej hodowli,który jest ciągle chory - mój obecny wet się do niczego nie nadaję, nic nie wie... i rozkłada ręce.

Gość gość
To może Gliwicka Klinika Weterynaryjna? Całodobowa, na Toszeckiej. Doskonała diagnostyka, znam kilka psów i kotów, które powinny już nie żyć zdaniem niedouczonych weterynarzy z byle jakich gabinetów. Chcieli je uśpić, a w Gliwicach rozpoznali, co się dzieje i pomogli. Radzę spróbować. Znajoma kupiła zdechlaka z pseudohodowli, głupie babsko swoją drogą, a tam uratowali, żyje i ma się dobrze

Gość gość
Szkoda tych psiaczków modyfikowanych.... nie lepiej kupić kundelka ??? ja mam kundla który ma 19 lat.... a jaki jeszcze hardy i nie choruję tyle co kiedyś pogryzł się z pitbulem i miał urwane ucho

Gość gość
To prawda teraz jest zatrzęsienie takich zwierząt ja niestety kupiłam psa jamnika i pies ma wadę zgryzu - ząbki dolne nie nachodzą na górne, , a ta wada dyskwalifikuje psa tej rasy i nie może brać udziału w wystawach. Mam umowę sprzedaży i w niej nie ma słowa, że pies ma wadę zgryzu. Ale to był dopiero początek niespodzianek.... Gdyby nie mój lekarz z przychodni As w Pile nie wiem co by było.

Gość gość
Dobry weterynarz przy takich zwierzątkach to podstawa.... Moja koleżanka miała w domu kota Norweskiego.... no widać że za koty też mogą być z wadliwej hodowli. Kot non stop miał jakieś dziwne rozwolnienia i dziwne rzeczy się z nim działy. W tym przypadku weterynarz stanął na wysokości zadania i pomógł zwierzęciu. Z tego co wiem ten weterynarz przyjmuje w Chorzowie na Gałeczki.

Gość gość
Na zęby i na rozwolnienie też pomogli w Gliwicach na Toszeckiej. Tam jest psi i koci dentysta. A rasowe jest tylko zwierzę z rodowodem, a nie jakąś nędzną imitacją. Rasowy pies musi mieć FCI, a kot WCF, ICF nie inaczej. Jakieś Cat Cluby, Dog coś tam i inne związki hodowców z Pcimia Dolnego kompletnie się nie liczą. Nie kupuje się dziadostwa, lepiej dać dom kundlinie ze schroniska niż dać zarobić producentom felernych zwierzaków. Byle sprzedać, a potem niech się męczy ten, który dał się nabrać

Gość Jadzia 55
Mogę polecić w Warszawie przychodnię weterynaryjną Vet&Pet u Pani Joasi.Bardzo fajni lekarze z powołaniem,przemili. Zajmują się wszystkimi zwierzętami nie tylko psami. Możliwość opieki nad zwierzakami przez 24 godziny.