Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zakochana do szaleństwa...a mam męża i dziecko co teraz

Polecane posty

Gość gość

Wszystko stało się na urlopie który mieliśmy w lutym. Pojechaliśmy do Tunezji i poznałam tam. Jego. Dziewczyny, nie wiem czy czytałyście o takiej miłości która was niespodziewanie łapie...tak było u mnie. Nogi jak z waty, czaerwona cały czas. Jego dotyk, aż teraz mnie samo wspomnienie rusza. Spacery plażą, cudowny i namiętny sex. Przy wyjeździe myslałam że zemdleje z żalu. On codziennie pisze, dzwoni, mąż ma taką prace że nie bardzo się mną interesuje i cały czas zarabia pieniądze. Jedyne co mnie tak naprawde przy nim trzyma to dziecko (3 lata). Wiem że nie pozwoli mi zabrać córki więc chce sama to wszytko rzucić i wyjechac. Czy to źle że pragne i łakne szczęścia?

Gość gość
Po co pytasz skoro wiesz czego chcesz? Ale coś mi się wydaje ze nie masz grosza przy dooopie i TO trzyma cię przy mężu

Gość gość
a świstaka widziałaś?

Gość gość
Pracowlam przed ciaza potem juz nie. Tak to prawda ze on zapewnoa nam byt. Ale teraz mam nie byc szczesliwa przez to?!

Gość gość
To po co sie z nim zwiazalas i zrobilas dziecko idiotko jak go nie kochasz?

Gość gość
Jedz i lap szczescie! Ale pamietaj w Tunezjii nie bedziesz mogla takich durnych prowokacji pisac

Gość gość
z mężem na początku też pewnie było tak samo. Motyle w brzuchu mijają, pamiętaj.

Gość gość
Zrób sobie test na obecność witusia HIV. Jeśli to nie prowokacja to jesteś niezła szmatą. Żal twojego męża i jeszcze bardziej dziecka. Masz w d***e rodzinę i swoje dziecko. Żałosna jesteś.

Gość gość
Myślę, że to prowo, ale jeśli je to na prawdę chcesz zostawiać wszystko dla jakiegoś arabusa?

Gość gość
Były tu już podobne topiki

Gość gość
A później bedzie następna w sprawie dla reportera,co zaszła w ciaze z obcokrajowcem,znęcał się nad nią uciekła do Polski ale nie może odzyskać dziecka