Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wojtek9001

Pozyskiwanie klientów, social media i marketing internetowy

Polecane posty

Chciałbym poznać Waszą opinię i ustosunkowanie się do moich dwóch pytań" 1. Jakich informacji czy wskazówek potrzebowalibyście żeby zdobywać większą liczbę klientów -? 2. Jakie są Wasze największe bolączki w całym procesie pozyskiwania klientów?

Gość vfvfbdbdb
a co cie to interesuje ksiazke piszesz???????

Gość gość
moim zdaniem abrdzo dobrym sposobem jest pozyskiwanie leadów sprzedażowych z pomocą specjalistów z www.s88.pl

Gość gość
Wojtek9001 2018.04.13 Chciałbym poznać Waszą opinię i ustosunkowanie się do moich dwóch pytań" 1. Jakich informacji czy wskazówek potrzebowalibyście żeby zdobywać większą liczbę klientów -? Żadnych. Wszystko znajdę. 2. Jakie są Wasze największe bolączki w całym procesie pozyskiwania klientów? Głupi szef. Nie dający mi wolnej ręki.

Gość GoGoAds
Mniej więcej określenie jaka jest grupa docelowa i kierowanie do nich reklam - Adwords, ale także w Social Media. W inny sposób ciężko będzie zdobyć na początku nowych klientów.

Gość gość
Próbowałem sam zająć się marketingiem moje firmy w internecie ale poległem... Poświęciłem temu sporo czasu, zaangażowałem też środki finansowe a efekty szkoda słów.... Wtedy zdecydowałem się na powierzenie działań marketingu firmie Setia.pl Podoba mi się, że opracowali plan działania dostosowany do potrzeb mojej firmy. Działania prowadzone są na wielu płaszczyznach, tak, żeby wykorzystać wszystkie możliwe kanały dotarcia do klienta czyli social media strona internetowa Adwords pozycjonawanie blog ekspercki budowa pozytywnego wizerunku Jak jesteście zainteresowani to podaję namiary Setia.pl ul. Milusińskich 2, 43-300 Bielsko-Biała 33 496 84 88 606 428 824 https://www.setia.pl Działają na terenie całego kraju

Gość miksaa989
Ja korzystam z usług marketingowych firmy https://e-prom.com.pl/ prowadzą moje społecznościowe portale wraz z pozycjonowaniem i blogami pozyskują i generują ruch. Mają uslugi przedstawicielskie również

Gość Ula

Ja mam zdecydowanie więcej klientów od kiedy współpracuje z wypromujemy.com. Świetnie potrafią zdobyć followersów, którzy w większości przypadków stają się klientami!!!

Gość gość

Jeżeli chcecie pozyskać klientów dla waszej firmy to powinniście udowodnić że można polegać na waszej firmie. W tym celu polecam wam skontaktować się z https://www.solidnafirma.pl/ Oni wystawiają certyfikaty dla dobrze zarządzanych i stabilnych firm.

Zamiast wysyłać setki maili oraz wykonywać dziesiątki telefonów, które trafiają w próżnię, lepiej skoncentrować się na dokładniejszym adresowaniu przekazu do osób, które faktycznie mogą być zainteresowana naszą ofertą. W generowaniu ledaów bardzo pomogła mi platforma DMSales - świetnie sprawdza się w automatyzacji działań marketingowych, a w czasie epidemii , jest to jeszcze bardziej wartościowy kanał.