Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana254

możliwość zajścia w ciążę w ten sposób, pomoc i rady

Polecane posty

Gość zestresowana254

Witam, mam 16 lat i zanim mnie zlinczujecie za to że w tak młodnym wieku biorę się za takie rzeczy chciałabym prosić o pomoc. Otóż mam w miarę regularne cylke trwające do 26 dni i miesiączka trwa 5 dni, 2 miesiące temu ze stresu dostałam @ wcześniej bo 23 dc i trwała 6 dni. Od tej pory mam dłuższe miesiączki ale występują 26dc. Moj problem wygląda tak: 20 dc uprawiałam z partnerem petting i mozliwe ze preejakulat mógł się dostac do pochwy, okres mi się już spóźnia 3 dni, robiłam 2 testy ciążowe jeden wczoraj, drugi dziś rano- wyszły negatywne, lecz w środę przy badaniu szyjki miałam odrobinkę krwi, na początku się ucieszyłam bo myślałam ze dostanę @ lecz do tej pory jej nie mam i bardzo się obawiam. ostatnie tygodnie miałam lekko stresujące i jadłam 1 posiłek dziennie, mam obolałe piersi, szyjka macicy jest nisko i twarda/ lekko miękka na czubku, delikatnie otwarta, po posiłku mam mdłości lecz rano juz nie, nie odrzuca mnie po kawie. Napisałam wszystko co wydaje mi się przydatne i proszę o rady od doświadczonych osób a nie o krytykę i wyszydzanie.

Gość gość
16 latka nie używa określeń typu preejakukat i nie bada sobie szyjki. Zatem żegnaj trollu :)

Gość zestresowana254
otóż moja droga może dla Ciebie to być zaskoczeniem ale odkąd zaczełam współżycie to badam szyjkę codziennie i prowadzę systematycznie kalendarz, prosiłam o pomoc ;)

Gość zestresowana254
przeczytałam wiele wątków w tym temacie i już wiem czym jest preejakulat, wszystkie odpowiedzi na forach były niejasne dlatego sama postanowiłam założyć nowy wątek