Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO KOBIETY TAK SIE ROZNIA ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem i prosze o wytłumaczenie czemu kobiety tak sie różnią wyglądem jedne odpicowane na codzień obcasy, dopasowane spodnie i ładna bluzka makijaż ..juz nie mówiąc o tych które mają poprawki na twarzy. A drugie to takie zwykle w zwyklych ciuchach nieraz dresach z odrostem duuuuzym i bez makijażu. Czemu tak kobiety sie różnią od czego to zalezy ?

Gość gość
Od cyklu księżyca.

Gość gość
A tak na poważnie ?

Gość gość
A od czego zależy czy faceci się golą?

Gość gość
Ktos mi odpowie ?

Gość gość
Od humoru. Sa dni ze mi dres wystarczy a sa takie ze musze byc wypicowana nawet na rower.

no ja ostatnio ładniej się ubieram i maluję przez co muszę wstawać pół godziny wcześniej, ale i tak nikt mi związku nie oferuje. jedynie jakiś patol się czasem obejrzy ale nic poza tym

Gość gość
Może poprostu niektórych nie stać na dobry ciuch,lepsze kosmetyki,fryzjera,czy jakieś zabiegi,choć nie zawsze to jest powodem,mam taka sąsiadkę kobieta około 36 lat dwoje dzieci,brzydka nie jest,ale kompletnie zaniedbana,nie potrafi się ubrać,chodzi w dresach,zero makijażu,bardziej taki chłopięcy styl,nie jest super bogata ale biedy tez nie klepie maja swój biznes,a jej siostra to przeciwieństwo i makijaż,włos zrobiony zawsze,ubrana tez spoko.Chyba niektóre nie przywiązują do tego uwagi poprostu

Gość gość
Ja jak dobrze wygladam nikt nie zagada a jak wygladam jak idz i nie wracaj to mam tak że zaczepiają

Gość gość
Ojej, a dlaczego mezczyzni sie tak roznia: jedni w garniturku, zadbani, wysportowani (ale nie miesniaki), a inni w rozciagnietych prortkach, sportowych butach i z plecakiem? Jeszcze inni na sportowo, ale starannie ubrani, inni z piwna ciaza miesiac dziewiaty w rozciagnietym dresie?

Gość gość
Odpowiedź jest banalna. Jedne są mniej leniwe drugie bardziej.

czemu jedne dziewczyny robią sobie zdjęcia z gołymi tzipami na maxmodels za które płacą ******iem się z fotografem w wieku ich ojca, a drugie nie? :o

Gość gość
Jak zwykle na forum same zaniedbanw baby. Facet sie pyta dlaczego te juz zaczynają inny temat ja pierdziele.

Gość gość
Odpisałam uczciwie, że to kwestia chęci. Kobiety, którym z natury się niewiele chce do pewnego momentu mogą bazowac na swej młodzieńczej świeżości. Potem jak nie chce im się wstać wcześniej by zrobić lekki makijaż, założyć spódnicy, pójść na manicure, siłkę fajnie się ubrać, to chodzą takie flurowate i te przezywaja te ktorym się chce "pindziami".

Gość gość
Potwierdzam wpis gościa - Od cyklu księżyca.

Gość gość
Ty napisałaś ok ale są te krowy które nagle a czemu faceci...to niech założą osobny temat.

Gość gość
Od czego? od ich osobowości, od charakteru, od motywacji, od finansów itd.

Gość gość
Zależy od charakteru, priorytetów i tez od urody. Sa naturalnie ładne kobiety, którym wiele nie potrzeba, by wyglądac dobrze. Ja jestem gdzies po środku, lubię ładne ciuchy i ułożone, czyste włosy, ale mi tez nie zawsze się chce., no i cenię wygode. Szpilki nosze bardzo rzadko i niewiele ich posiadam.

Gość gość
No bo sa kobiety albo typowe zaniedbane te po środku czyki normalne oraz zrobione typu usta, kwasy. Najlepsze są te średnie ale trzymające też styl i klase

Gość gość
Jakby miały się nie różnić to byś je w sklepie mógł kupować.