Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mały siusiak do oceny [FOTKA]

Polecane posty

Gość gość
Ma coś z głową

Gość gość
pokazac ci moja rozklapioche??

Gość gość
Mnichu from Tree Gnome Village Powinieneś iść do lekarza, bo penis powinien stać sztywno, a ty masz wyraźnie olkapłego. Urolog przepisze ci viagrę i ci się poprawi.

Gość gość
dziś niech lepiej idzie do psychiatry i viagry lepiej niech nie bierze bo zacznie gwałcić!

Gość gość
gość dziś Kotku, jeżeli facet ma poukładane w głowie, to choćby mu się chciało je'bać jak słoniowi w rui to nie zgwałci. Gwałcą faceci zboczeni, z problemami psychicznymi.

Gość Mnichu from Tree Gnome Village
Mam zdiagnozowana schizofrenie paranoidalna, mam w głowie urojony swój swiat, żyje w innym świecie, nie ma juz dla mnie ratunku :( Zauwazylem, ze jestem otepialy jeśli chodzi o wyrażanie emocji. W ogóle nie mam myśli, o niczym nie myślę, a stworzenie jakiejs glebszej relacji z druga osoba jest niemożliwe. Wmawiam sobie różne rzeczy jak np to ze jestem bezuzyteczny, ze jestem oferma, ze Nic w zyciu nieosiagne, ze jestemnieudacznikiem. Mama chce mnie wyslac do pracy i twierdzi ze to pomoze, ale tonie jest chyba wyjscie z sytuacji :/. Calymi dniami tylko leze i Nic nie robie, dzisiaj np. bylem biegac, ale mama mowi, ze wolalaby zebym szedl do pracy :/ mam 20 lat, kiedys w zyciu mi nigdy doglowy nie przyszlo, zeby robic z siebie nieudacznika czy oferme, nawet jak minie szlo w szkole. A teraz sie budze z tym poczuciem, ze COs ze mna zle :/. czy da sie jakis wyjsc z tej sytuacji? Dodam, ze jak cos zrobie, np sie z kims spotkam albo zrobie cos dla siebiw, np. Tak jak dzisiaj bylem biegac, to to poczucie mi znika. A jak siedze w domu, to ciagle to samo :/ jestem pewien, ze w jakiejkolwiek pracy sobie nie poradze, moze jestemniezdara i debilem nimbutsu https://img1.uploadhouse.com/fileuploads/25929/25929271ba304bb473f574e31a2c0adc1f9b33b7.jpg

Gość gość
Uważaj sobie na słowa jakie do mnie kierujesz bo wyzywać to sobie możesz swoje koleżanki to jedno a drugie facet nie ma poukładane w głowie bo lubicie sex i prędzej czy później i tak zgwałci bo coś wpadnie na ten męski głupi leb