Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_kaatarzynka

Oszukał mnie, czy naprawdę się zakochał...?

Polecane posty

Gość Kasia_kaatarzynka

Proszę pomóżcie mi, bo ja już sama nie wiem, co mam myślec... Jakiś czas temu poznałam faceta. Poznaliśmy się przez totalny przypadek, splot dziwnych okoliczności i tak się złożyło, że musieliśmy spędzać ze sobą kilka godzin w tygodniu. Zakochałam się w nim praktycznie od pierwszego wejrzenia, czego jestem pewna bo tym dość długim czasie czuje to samo, mimo kilku miesięcznej rozlaki. Na początku po prostu rozmawialiśmy szczerze, bardzo szczerze o pracy, życiu, problemach etc. Z czasem kompletnie pozbylismy się oporów i mówiliśmy sobie dosłownie o wszystkim. On zwierzyl mi się, że ma problemy z dziewczyną, że jej nie kocha, że jest z nim tylko dla lajków i on ma już dość udawania (czasem kłucil się z nią przez telefon przy mnie). Ja mimo zakochania nie prowadziłam żadnych gierek, flirtow etc. Nie jestem tym typem dziewczyny. No ale po około miesiącu chemia pomiędzy nami zaczęła narastac i delikatne przejawy troski o mnie z jego strony, a także przede wszystkim obawy zazdrości etc. dały mi krótko mówiąc... nadzieję. Po długim czasie stwierdziłam, że po prostu powiem mu, że mi na nim zależy. I tak zrobiłam mimo tego że prawie spaliłam się przy tym żywcem. On zapewnił mnie, że będziemy w kontakcie. To było nasze ostatnie spotkanie, ja wyjechałam, ale mieliśmy się spotkać. No właśnie, mieliśmy. Minął czas, a on nic... Czuję się skrzywdzona i oszukana. Powiedzcie mi, czy to możliwe, że dałam się nabrac/oszukać, czy co się zadzialo bo ja już sama nie wiem, a czuje ze wiedza (nawet ta najbardziej okropna) dałaby mi spokój.

Gość gość
A doszło do seksu między wami?

Gość kasia_kaaatarzyna
Nie nie mówiłam ja nie z tych, jestem baaardzo przeciwna zdradzie

Gość tomek_tomasz
bez seksu to nuda

Gość gość
Nie ogarniam. Jak ktoś wyzna uczucia zajętemu to zdrada????