Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lanie dla 7 latki

Polecane posty

Gość gość

Nasza córka wczoraj była niegrzeczna, nie zjadła obiadu, po wyjściu na plac zabaw spóźniła się o 15 min, nie odbierała telefonu. Gdy wróciła był już mąż gdy dowiedział się o jej zachowaniu kazał się jej rozebrać do naga przelozyl przez kolano dał 10 klapsów i następnie zaprowadził do łazienki przechylił przez wannę gąbka moczył jej pupę i dał 10 pasów. Ma przez tydzień szlaban i poprawki lania. Nie popieramy takich metod ale na nią tylko klapsy i pasę działają. Ale pierwszy raz dostała rozebrana nago i na mokrą pupę

Gość gośćPani Wiedźma
Czy jak Twój mąż postąpi źle ,albo Ty czy còrka wymierza Wam ten sam rodzaj kary??!!

Gość gość
A innych sposobow nie ma? Nie zdaje sobie sprawy jak bedzie go nienawidzic corka. Moj tez czasem przywalil mi pasem bo o 22 wrocilem a byle po prostu do pozna na dworzu. Moja nienawisc sie umacniala.

Gość gość
Mnie bil z piąchy po mordzie

Gość gość
głupie prowo :O

Gość gość
Ja będąc dzieckiem pasem dostawałam prawie codziennie po kąpieli na mokrą pupę i tak do 14 lat a pierwszy raz na mokrą dostałam w wieku 5 lat zadowalam mamę żeby pomogła mi się wytrzeć a rozmawiała przez telefon poprosiła ojca przyszedł z pasem i dał mi 5 razy w tyłek.