Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

k***a jak napisać bezosobowo jesteśmy

Polecane posty

Gość gość

ja p*****le niema jakiegoś słownika do form bezosobowych ?? w*****a mnie to a nie umie tego zamieniać. a nie da się zamienić całego zdania .. proszę o pomoc.

Gość gość
no dobra ale to trzeba zdanie przerabiać takie to bez sensu nie da sie zmienić formy bez napisania na nowo zdania.ale tak dzieki . hoc juz dyszlem do tego a;e pewnie będą ine problemy jakie końcówki maja formy osobowe ??my, ja, ty, wy, on, ona, ono, oni, one muszę cały tekst przeszukać z takimi końcówkami masakra jakaś ale trudno .

Gość gość
nie znasz żadnego programu czy strony do przeszukiwania tekstu w celu znalezienia form osobowych.? bo tak samemu jak sie czyta to sie cały czas coś przeoczy.

Gość gość
Napisz to całe zdanie jak masz teraz. Jak zobaczymy to łatwiej kombinować.

Gość gość
jeszcze sie word zaciął k***a znowu w pizdę poszło godzinę życia. ja nie mam do tego nerwów każą pisać prace oczywiście dostanie program w wersji demo oczywiście nie zdarzysz tego zrobić jak należy. oczywiście laptop sie p********auto sie p********zdrowie sie p********i co i k***a niema pieniędzy .a laptop teraz nie mogę naprawić bo to znowu wszystko pod odinstalowuje koszmar a ile czasu już straciłem na ten zj****y sprzęt. i te hasełka promotora to nie muj problem co za k****. zainstaluj poprawnego Worda a huju dałbyś licencje Worda !! nie każdy umie szczekać ale jakby coś dać trzeba było to nie całe życie oszukiwać zakłamywać rzeczywistość . kombinować pobierać lewego worda potem 2016 wywala wiszą komputer i zostajesz z 2003 wszystko musisz robić łopatologicznie. jak ja nie nawidze tych studi juz myślałem ze to koniec ale to k***wstwo sie nie odj***e ode mnie !!!on ma dużo czasu nigdy tego nie napisze . mogłem nieisc na te studia nie nawidze tego promotora tej uczelni wszystko mi sie p*********o zawsze każdy tylko dla siebie zadufane buce tak bym określił większość studentów choc to trochę nieuczciwe ale czy aby na pewno gdy ludzie nie umia i nie chca cie traktować normalnie nie chcą sie stoba spotkać to jest k***a wiadome ze sie uważają za lepszych huji od ciebie ze cie uważają za kogoś gorszego te cwaniactwo nakażdym kroku wieczna krytyka tego jak sie wypowiadasz podporządkowywanie sie skrzywionemu systemowi a idźcie w huj z tym. i teraz będą więcej zarabiać te studenty czy magistraci i jacy będą wobec innych a będą hujami k*****i będą wyzyskiwać i ciągnąc do siebie w końcu niektórzy tak uczą wiecznie garbac czym więcej do siebie nie liczyć sie zinymi tylko ja grunt bym ja zdał bym ja był lepszy od kolegi by mnie z roboty nie wywalili ajak mnie nie wywala tomu dopiero pomogę oo tak to mniej więcej wygląda czarna strona rozwoju. Oczywiście uczelnie każe płacić za to jak ktoś uwala i huj studenci nie pracują ale maja płacić ale patologia .. co prawda stypendium socjalne dostają ubodzy ale sama nazwa mówi ze to na przeżycie ma być , co prawda możesz rozkładać kwoty do płacenia może ci je umoża nawet jak jesteś w trudnej sytuacji finansowej ale nie powinno tak być to jest własnie taki fałszywy system całe szczęście ze juz to mam za soba i mogę w końcu być sobą nie bede pracował w zawodzie bo nie mam ochoty rzygam tym . chce tylko sie uwolnić od tego k***wstwa i to dokończyć a potem zacząc sie zmieniać swój wygląd swoje życie poznać kobietę itp studia to była nieustane dobijanie co roku coraz bardziej i pogrążanie się w depresji

Gość gość
nie chce ktoś za pieniądze napisać wstępu i poprawić zakończenie ? pracy inżynierskiej. oraz poprawić ja pod względem ortografi , językowo, interpunkcje i składniowo ???? sama treść pracy jest raczej ok zostało mi teraz tylko takie poprawianie głowienek w pracy noi napisanie wstępu, szczerze nie lubię swojego promotora on ma zryta banie pod względem estetycznym i się nie dogadamy a chciałbym uzyskać po ukończeniu studiów tytuł inżyniera.... i zając się swoim życiem i wiedzieć ze juz mam koniec z uczelnia niechce znia już miec nic wspólnego .