Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matilde3347

Jak umówić się z nim na wspólną noc

Polecane posty

Gość matilde3347

Moje libido szaleje, odkąd go poznałam. Jest mi z nim cudownie w łóżku, mamy podobne upodobania. To pierwszy facet, z którym mam orgazm i to jeszcze kilka razy - najpierw podczas gry wstępnej, a potem w trakcie. Nie muszę używać lubrykantów, bo jestem tak dobrze nawilżona. Bardzo chce mi się z nim uprawiać seks. Normalnie od wczoraj nie umiem przestać myśleć o niczym innym. Chciałabym się umówić z nim na wspólną noc. Ale nie wiem, jak do tego podejść, bo on jest nieco wstydliwy. Po pierwszej nocy wysłałam mu takiego bardziej pieprznego SMS-a i nie wiedział, jak na niego odpowiedzieć, w końcu odpowiedział jakoś kosmicznie. Pieprzne wiadomości, więc odpadają. On jest z tych, którzy bardzo delikatnie podchodzą do sprawy. Słowo seks nie przechodzi mu przez gardło. On też nie umie mnie jakoś chwycić i zacząć rozbierać. Zaczyna zawsze w stylu: chodź się przytulić, będzie się miło oglądało film. Chodź pod kocyk, bo jest zimno. I rzeczywiście najpierw przytula w pasie lub pod biustem, a dopiero potem zaczyna dotykać przez ubranie, wkładać pod nie rękę i wtedy pada fundamentalne pytanie: chcesz więcej? Trzeba to więc zrobić jakoś z głową.

Gość gość
Szczerze,ilu cie do tej pory obróciło?

Gość gość
To taki dobry w seksie hest? Z opisu wynika co innego

Gość gość
Uważaj bo możesz się zakochać, wiele kobiet zakochuje się w swoich kochankach i potem płaczą bo się zaangażowały a miał być tylko układ a dla faceta seks to tylko seks. A jak ten Twój podchodzi do sprawy? Chce tylko seksu czy czegos więcej?

Gość gość
Czegoś więcej, ale nie za duzo by móc spotykać się i pisać z innymi, jak te inne, czy któraś z nich się zdecyduje, to nie będzie chciał już nic:p

Gość matilde3347
@gość dziś , to jest mój piąty facet;)

Gość matilde3347
@gość dziś , jest dobry, bo potrafi mnie bardzo delikatnie dotykać i to jest super. Poprzedni faceci nie mieli wyczucia. A ja jestem drobna i jak on mnie tak subtelnie dotyka po piersiach i w innych miejscach, to odlatuję:) Poza tym bosko całuje, a i sam seks jest fajny:)

Gość matilde3347
@gość dziś , nie wiem, czego chce, możliwe, że tylko seksu. Ale mnie jest z nim naprawdę dobrze w łóżku i po prostu chcę się tym cieszyć. Nie chcę się zastanawiać nad tym, co będzie później.