Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w związku z takim zajściem będę miała w przyszłości problem z zajściem w cią

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 15 lat, tydzień temu uprawiłam z chłopakiem miłość jednego dnia trzy razy bez zabezpieczenia a dzisiaj dostał miesiączki. Czy to może oznaczać, że będę miała problemy w przyszłości jak będę chciała mieć dziecko? teraz nie chcę jeszcze ale się boję, że coś ze mną nie tak.

Gość gość
Nic to nie oznacza poza tym że jesteście bezmyślni skoro nie chcecie ciąży a nie zabezpieczacie się. Poza tym zakładając że masz regularne cykle to było to po owulacji.

Gość gość
Nie, jeśli minął tydzień, znaczy że miałaś na szczęście dni niepłodne.

Gość gość
Nie ale tylko prezerwatywy i kalendarzyk nie jest szkodliwy dla zdrowia. To nam powiedział normalny ginekolog. Ja nie jestem zacofana i zawsze przy każdym badaniu i zabiegu mam osobę bliską do której MAM PRAWO! Wtedy liczy się bardziej ginekolog bo jest świadek i bardziej doradza nawet przy ciąży pokazał mężowi jak osłuchiwać tętno płodu dziecka. Mój był już zawsze przy badaniach cipki jako chłopak bo ja stanowię o sobie i decyduje nie zboczy ginekolog bo tacy tyko wypraszają a potem tak badają. ....."Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem! "

Gość gość
S********j swirusko !!!w d**e sobie wsadz ten kalendarzyk