Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawdzam Jak

Polecane posty

Gość gość

Oglądacie? Filmy czasem naprawdę ciekawe, inne (chociaż podobno pomysł zgapiony od innego youtubera? AdBustera? Nie oglądam, nie wiem), ale zaczyna mnie irytować postać prowadzącego Dymitra. Pomijam, że czasem wali takie byki gramatyczne że wstyd (a jest dziennikarzem), ale jego żarty bywają mega prostackie. Np. dziś: "zalejmy... ale nie za dużo, bo dzieją się różne rzeczy przedłużające byt"... Najlepsze jest to, że laski pod filmami sikają na jego widok

Gość gość
Jak może podobać się taki gość??

Gość Sprawdzam jak YT

Może nie mam 15 lat, może nie jaram się wystarczająco,ale:

Dymitr wzbudził mój szacunek filmikiem o schronisku. Duże love ❤️
Prowadzi kanał z charakterystycznym poczuciem humoru.

Zwracając się do widzów sprawia wrażenie bardzo otwartej osoby, jest takim kumplem po drugiej stronie ekranu.
Spotkałam go dziś całkiem przypadkiem w jednym z poznańskich klubów.  Bez większych kalkulacji podeszłam do niego a należę raczej do osób mało pewnych siebie i wstydzących się zagadać. Poszłam na żywioł. Głęboki wdech i jazda! 

Przed kamerą jest taką pozytywną osobą a na żywo zachował się jak buc!
Wielki smutek proszę Pana! 😞

Zapytałam się czy teraz sprawdzają kluby. Udał,że nie rozumie gdyż  jest obcokrajowcem (jego dobry,stary hit). Kolega Pana Błaszczyka był przyjaźniej nastawiony.

Każdy jest tylko człowiekiem, ja to wszystko rozumiem. Można być zmęczonym,mieć dość,ale jeżeli prowadzi się kanał na YT to trzeba mieć świadomość,że będzie się coraz bardziej rozpoznawalną osobą. Załamałam się tylko tym zderzeniem z rzeczywistością,że Dymitr nie jest taki sam na żywo(face to face) jak przed kamerą.

#spławiona (f)Anka

Gość Gośćcały

To chamek który tylko zarabia I pieniądze się liczą. Rozpieszczony niuniuś Dymuś. Żartował ostatnio na temat żydów.