Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosscc

Boje sie, ze sobie nie poradze w nowej pracy

Polecane posty

Gość gosscc

Hej, W poniedzialek rozpoczynam nowa prace i zaczynam sie niezle stresowac czy sobie poradze! Niby wiedzialam, ze praca jest ambitna i bede sie musiala duzo w niej nauczyc ale dpiero teraz tak na serio to do mnie dotarlo. Dostalam maila od mojej managerki wczoraj i tam wytlumaczyla mi jak beda wygladac moje pierwsze dni, okazalo sie, ze przez nastepne 2 tygodnie bede miala glownie czytac rozne procedury i dokumentacje, zeby sie wdrozyc... nie spodziewalam sie ze to bedzie az tyle wiedzy do przyswojenia! Dodatkowym utrudnieniem jest to, ze jest to praca w jezyku angielskim (w ktorym jestem biegla, ale mimo wszystko to nigdy nie jest ten sam poziom co j ojczysty). Czy ktos mial podobne obawy, ktore okazaly sie nad wyrost? Czy myslicie, ze skoro przeszlam rekrutacje, pracodawca zna moje doswiadczenie i slyszal odpowiedzi na rozmowie o prace, to znaczy, ze wiedza co robia zatrudniajac mnie i poradze sobie z nowa praca? Z gory dzieki za odpowiedzi!

Gość gość
każda nowa praca jest stresująca. pokaż im, że Ci zależy i chcesz się uczyć i wdrożyć, a na pewno to docenią. jesteś nowa, więc nie bój się pytać i mieć wątpliwości! pomyśl o tym, jak dużo się nauczysz, takie doświadczenie baardzo procentuje w przyszłości, nawet jeśli teraz to wszystko wydaje Ci się trudne i skomplikowane, to na pewno wysiłek który w to włożysz pozwoli Ci przeskoczyć na taki wyższy poziom, niestety jeśli chcesz się rozwijać i pogłębiać wiedzę musisz zasuwać. no i powodzenia życzę!

Gość gość
ile masz lat, co to za praca, jakie zarobki?