Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to taka zagrywka czy ten facet jest inny?

Polecane posty

Gość gość

Mam totalnie mieszane uczucia co do niego. Facet sie klei, przytula, mizia, caluje po twarzy, szyi, wprasza na noc (ale nie dazy do seksu bezposrednio). Robi podteksty seksualne niby w zarcie. Ale gdy pytam go o co chodzi, to robi oczy i mowi, ze on nie mysli o seksie w ogole, ze to ja jestem jakas napalona skoro tak mowie i zaczynam miec wyrzuty sumienia. Nie spotkalam sie z tym jeszcze, zeby 25 latek sie tak zachowywal i mial naprawde niewinne usposobienie, zwlaszcza ze nie jest prawiczkiem. Czy to jakas gra? Moze ktos zna podobny typ faceta - grzeczny,uczynny i generalnie dosc lubiany, jako partner pantoflarz.

Gość gość
Dodam ze jeszcze jest cichy, mowi tylko o pracy albo o innych ludziach ale to ostatnie rzadko. Przy mnie jest troche bardziej otwarty, zaczyna rozmawiac o glupotach

Niedoświadczony. Wyjaśnij mu, że nie można rozpalać kobiety i ją w tym stanie zostawić.

Gość gość
Mial kilka dziewczyn, wie co i jak... Kiedy rozmawiamy na co dzien i pytam go co to ma oznaczac, czasami mam pretensje ze nie powinien (bo robi tak nawet gdy jestem spiaca albo podpita i ledwo kontaktuje) to on sie oburza ze wcale nie o seks chodzi.A normalnie jak zaczyna sie przytulac i sie zgodze to hamuje to zawsze na jakims tam etapie, wychodze albo cos. wiec nie wiem czy chcialby tego seksu czy nie,

Gość gość
To juz chyba ja mam mniejsze doswiadczenie od niego.

Gość gość
Jak masz taką chcicę to mu obcią/gnij a nie jęcz że on nie dąży :-P

Gość gość
Tak sobie mysle jeszcze, czy on po prostu tak mowi ze strachu. Ostatnio dostal grozbe od chlopaka ktory sie we mnie podkochuje :)

Gość gość
Czy wy naprawde kobiety macie takie spaczone gusta? Wy chyba celowo wyszukujecie takich panow. Lubicie niszowe gusta czy co?

Gość gość
Nie mam chcicy to nie o to chodzi.. ale zachowanie mnie zbija z tropu, naprawde. No w sumie nie bede ukrywac ze czasami przemknie mi mysl jak mnie masuje, albo gladzi po tylku, nogach, caluje po twarzy... ale on sie zapiera ze to niewinne:)

Gość gwoli wyjasnienia
A czy wy jestescie para czy tylko przyjaciolmi :)

Gość gość
przyjaciolmi :)

Gość gość
Przyjaciółmi i chcesz żeby cię gładził po tyłku? Masz zwyczajną chcicę i tyle, pewnie przy listonoszu przebierasz nogami jak klacz przed wyścigiem? :-P

Gość gość
Nie chce! Chodzilo mi to, ze czasami przemknie mi mysl o zblizeniu gdy gladzi mnie tu i tam, ale stopuje go