Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dante_98

Ogromna tęsknota za byłą dziewczyną

Polecane posty

Gość Dante_98

Cześć wszystkim. Jakis miesiac temu rozstalem się z dziewczyna i dalej bardzo ale to bardzo za nią tęsknię. Miesiac po rozstaniu moze wydawac sie krótko ale zeby caly czas az tak bardzo tesknic? A wrecz ta tęsknota z czasem rośnie. Bylismy ze soba pol roku, ktos sobie pomysli hmm pol roku co to jest ale dam sobie reke uciąć ze przez te pol roku przeszliśmy wiecej niz niektóre np 2 letnie zwiazki. Wiem ze to byla dziewczyna ktora na prawdę bardzo ale to bardzo kochalem i kocham. Przed nią mialem 3 dziewczyny i porównując uczucie do niej a do tamtych to stwierdzam ze nie kochalem tamtych dziewczyn. Z nia bylo to zupełnie cos innego dla niej zrobilbym wszystko, oddalbym za nia życie poprostu jest dla mnie najważniejsza. Rowniez dowodem na to ze bardzo wiele dla mnie znaczy jest to ze to ona byla pierwsza dziewczyna przez która plakalem. Mysle sobie czasami przecież jestes mlody, cale zycie przed toba, jest tyle rownie pięknych i fajnych dziewczyn ale takie myślenie odrobinke poprawi mi humor moze na dwie minuty. Potem przychodzi cale te przygnebienie. Nie chce nawet myslec o tym ze z kims innym moze miec takie plany jak ze mna, ze z kims innym moze sie spotykac, ze ktos ja moze dotykac itp. Co ja mogę w tej sytuacji zrobic?

Gość gość
Pomoze ktos?

Gość gość
Minie ci też tak miałem :) trzy lata sie zbieralem, teraz kocham inna, piekniejsza, madrzejsza, fajniejsza, nie zamienilbym jej na żadna inną.

Gość tylko czas leczy rany
postaraj sie ja odzyskac, jak sie nie uda to z czasem zapomnisz jak poznasz inna, recepty na tesknote za kims kogo sie kocha niestety nie ma.

Gość gość
A jaki był powód rozstania?

Gość gość
nie ma rad, jak nie da sie byc z osoba ktora sie kocha to trzeba zapomniec, bo serce boli jak sie wspomina

Gość gość
Powodem rozstania byly kłótnie, jej ciągłe wahania nastrojów i sytuacje z przeszłości