Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda34

Pielęgnacja drewnianej altanki

Polecane posty

Gość Amanda34

Na wstępie zaznacze, że średnio się orientuje w tym temacie :/ ale poszukuje jakiegoś środku, który zabezpieczy mi drewnianą altankę, miło byłoby też aby środek ten nadał jakiś połysk albo wzbogacił jej kolor, prosze o propozycje:)

Gość alexiss43
może impregnat? stosuje sie go w wielu przypadkach, dobrze zabezpiecza, kasik65 polecila dobry sklep, czasami robie zakupy tam

Gość Michass
Impregnat raczej lepiej się sprawdzi, no i myślę że tańszy. Co do sklepu to całkiem spory asortyment maja. Opinie też są dobre także warto spróbować

Gość Radek1983x
tez mysle ze impregnat lepiej sie sprawdzi, rowniez zabezpiecza ja przed robakami i przy okazji nada fajny polysk, na meblopol24.pl sa calkiem fajne impregnaty

Gość Wiktor33po
raczej impregnat, nie ma sensu na sile szukac czegos innego, sprawdzony towar, na meblopol24.pl kupisz w miare tanio, pozdrawiam;)

Gość Adriiian
wosk mysle ze bedzie swietny, niedawno co zrobilem u siebie rowniez altanke i uzylem wosku w celu zabezpieczenia i nadania koloru, wg mnie swietnie sie sprawdza

Gość Adriano23
Faktycznie meblopol24.pl ma swietny asortyment. Sprawdzilem ich impregnaty i jestem pod wielkim wrażeniem, solidny produkt.

Gość gość
Ja ostatnio odmalowałam na nowo altankę impregnatem luxdecor NJORD, efekt jest przepiękny, no i na lata. Wybrałam kolor najjaśniejszy, co mi się tez podoba,że jest lekko satynowy połysk, no producent obiecuje,ze zaimpregnowane drewno jest chronione przez 9 lat. Oczywiście przed tym, trzeba pamiętać, że przed nanoszeniem koloru ściana musi być zagruntowana Gruntem odcinającym Njord.