Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pewna siebie kobieta i nieśmiały, zakompleksiony chłopak to się może udać?

Polecane posty

Gość gość

Chce się zmienić, coś ogarnąć, mam różne traumatycznye przeżycia, ale wychodzę na prostą. Czy mam spróbować? Wydaje mi się, że wpadłem jej w oko.

Gość gość
Ja bym spróbowała. Nad czym się zastanawiasz? Ona Ci doda pewności siebie.

Gość gość
Właśnie kogoś takiego potrzebuje kto w moje życie wplecie radość, ale nie chce cierpieć. Co jak się jej znudze i znajdzie przebojowego kolesia.

Gość gość
Każda z którą spróbujesz może kiedyś kogoś znaleźć. Ty też możesz ją zostawić bo coś Ci nie będzie pasowało. Poza tym jest Twoim przeciwieństwem a przeciwieństwa się przyciągają i są to fajne pary. Do przodu. Bo Cię znajdę i kopa dam. :)

Gość gość
Tak, ale ona jest bardzo ładna i bardzo fajna. Na pewno chętnych to ma na pęczki. A ja nie chce mieć znowu złamanego serca.

Gość gość
Czyli wolał byś brzydką. No co Ty zawalcz. Może tylko nie angażuj się bardzo szybko. Ale zawalcz o nią. Jeśli widzisz, że jest coś na rzeczy to znaczy że ona czeka.

Gość gość
powiem tak; takie zwiazki nie wypalaja. z obserwacji otoczenia moge powiedziec tak jezeli to facet jest przebojowy a kobieta jest szara myszka, to jakos to moze przejsc, chociaz pewnie nie obejdzie sie bez zdrad i albo kobieta zmeczona tym odejdzie albo bedzie poniewierana zona. a w druga strone kobieta potraktuje takiego faceta jak jelenia, wykorzysta i po roku czy nawet po paru latach pusci z niczym, oczywiscie bedzie zdradzala i nasmiewala sie na boku, takie zycie

Gość gość
Też nie wierzę w żadne przeciwieństwa. Chyba że ma krótka fascynację.

Gość gość
Nie chcesz miec ZNOWU zlamanego serca? Angazujesz sie w nieodpowiednie osoby . Szukaj podobnej dziewczyny do siebie.

Gość gość
Ale ona poza tym jest dobrą osobą, z zasadami. To nie jest taka lansiara itp.. widać że poukładana, wygląd naturalny chociaż bardzo zadbana.

Gość gość
Moze byc dobra ale nikt nie zniesie ludzi gorszych od siebie. Z kompleksow wynikaja potem sceny zazdrosci i inne zachowania zniechecajace i obrzydzajace zwiazek.

Gość gość
Kubuś nie znosi lepszych od siebie:p mądra kobieta kochająca mężczyznę, szanuje go, wiec nie plećcie, że będzie poniżać, nie każdy jest kubusiowego charakteru, ktory lekceważy i poniża gorsze kobiety z poczucia wyższości i wysmiewalepsze, te ostatnie z poczucia niższości w stosunku do nich, głupcy tak maja.

Gość gość
To Ty ją odbierasz jako pewną siebie, być może ta dziewczyna też tłumi w sobie kompleksy i złe doświadczenia, tylko tego nie pokazuje, bo tak ją życie wytresowało. Zwróciliście na siebie uwagę? To oznacza , że trochę was łączy.

Gość gość
Nie słuchaj ludzi, oni zawsze mają inne zdanie. Słuchaj serca.

Gość gość
Jeśli to dobra kobieta to nie pozwoli byś cierpiał.

Gość gość
A chciałbyś by się udało?

Gość gość
Na przykladzie wlasnego zwiazku - uwazam, ze moze sie udac, ale musisz pracowac nad swoja niesmialoscia i wiedz ze nie bedzie to najlatwiejszy zwiazek dla was oboje dopoki sie nie dotrzecie (kilka lat). Duzo zalezy od tego co sie okaze dopiero przy blizszym poznaniu - jaka jest ta dziewczyna w blizszej relacji i ile was laczy. Pamietaj, ze nie ma ludzi idealnych, i czasem kazdego dopada niesmialosc. Chodzi tylko o to jak sobie z ta emocja radzisz, i tego mozna sie nauczyc. Moj maz jest wlasnie taki z natury troche niesmialy, ale sobie swietnie z tym radzi i mysle ze przy mnie nauczyl sie jeszcze lepiej. Jesli chcesz pracowac nad swoja niesmialoscia, to powinnes podbijac do tej dziewczyny. Jak sie nie uda to nie - kazde takie znajomosci i zwiazki ucza czegos i jest to czesc pracy nad pewnoscia siebie. Jesli natomiast uwazasz, ze "jestes niesmialy, bo taki juz jestes i nic z tym nie zrobisz", to lepiej poszukaj innej dziewczyny, z podobnym temperamentem.

Gość gość
To już jest taka kobieta na całe życie, bardzo bym chciał żebyś się udało. Odkąd ją poznałem zrobiła na mnie duże wrażenie.

Gość gość
21:31 "jeśli to dobra kobieta to nie pozwoli byś cierpiał" A co jeśli ona nie będzie nim zainteresowana? To znaczy że od razu jest zła, jeśli mu kulturalnie odmówi? Nie można nikogo zmuszać do uczucia, nie róbcie chłopakowi nadziei, dziewczyna może mieć dobre intencje ale jeśli nie czuje nic więcej poza koleżeństwem, sympatią, to nie przekona się do niego.

Gość gość
Nieśmiali faceci mają trudniej niż nieśmiałe kobiety bo: - szara mysz często szuka swojego przeciwieństwa, żeby ktoś dał jej pozytywnego "kopa" - przebojowa (taka jak wymarzona autora tematu) uważa że skoro ona jest pewna siebie to i facet musi, nawet tym bardziej Nieśmiałe kobiety za to mają łatwiej bo: - przebojowi faceci chcą się taką "zaopiekować" i dodać odwagi (oczywiście nie wszyscy, ale to się zdarza) - nieśmiali faceci nie mają szans u przebojowych kobiet (sorry, autorze ;( więc prędzej czy później dają sobie z nimi spokój i uderzają do szarych mysz

Gość gość
23:23 To idz z nią w życie. Czemu zwlekasz?

Gość gość
Nie masz u niej szans daruj sobie!

Gość gość
10:53 Żałosne

Gość gość
Kolejny temacik ktory pokazuje ze mam racje. Ze lepiej byc samemu a nie ladowac sie w jakies szambo. Ufff. :)

Gość gość
11:43 Żałosne

Gość gość
Autorze odezwij się do niej.

Gość gość
Mozna stworzyc fajny zwiazek z szara myszka. Ludzie powinni laczyc sie na zasadzie podobienstw, bo przeciwienstwa lacza sie z wyrachowania i pozniej wynika z tego szambo.

Gość gość
Pieprzenie związek z rozsadku na zasadzie podobieństw tym bardziej nie przetrwa. Po co się z kimś wiązać na siłę. Musi być chemia, iskrzwniw.

Gość gość
Ile ludzi tyle poglądów, a autor dalej nic nie zrobił.