Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dojrzalych kobiet czy zazdroscicie młodym dziewczynom wieku?

Polecane posty

Gość gość

Tym atrakcyjnym? Czy pogodziłyscie sie, ze już nie wyglądacie na np. 20 lat?

Gość gość
Nie zazdroszcze, ja juz bylam mloda i te mlodosc wycisnelam jak cytryne, teraz korzystam z urokow dojrzalosci. Poza tym w kazdym wieku mozna byc atrakcyjnym dla rowiesnikow.

Gość gość
Teź nie zazdroszczę młodosci gdyż każdemu ona szybko minie

Gość gość
a czego tu zazdrościc, wszyscy mamy takie same szanse. Jestesmy dziećmi, młodymi, dojrzałymi i starymi, tylko w róznych czasach. a i tak każdy ceni najbardziej czasy własnej młodości.

Gość gość
19:01- no tak, ale liczy sie tu i teraz, a nie jak szybko minie. tak samo można pisać, ze całe życie kiedys minie

Gość gość
Nie. KAZDY ma swiadomosc jak to szybko mija. KAZDY wie, ze te dziewczyny maja dokladnie tyle samo czasu co obecne starsze. Ani minuty dluzej, bo rok ma zawsze tyle samo dni, godzin i minut. Kazdy starszy wie tez jak to bylo, gdy byl mlody: co mu sie wtedy wydalalo (nigdy nie bedzie jak... starzy), jak sie zachowywal, jak olewal starszych, itd.. Kazde nastepne pokolenie to powtarza, tylko w innym stylu ubran i sluchajac innej muzyki.

Gość gość
Jestem zyczliwa i nie zazdroszczę niczego nikomu. To byłaby głupota, bo nikt nie ma wpływu na to, kiedy się urodził.

Gość gość
Każda pisze,że nie a co do czego to sami wiemy jak w życiu. Kiedyś mnie obca baba która widziała 1 raz na oczy zaczęła się zalic że ona nie może się pogodzić że starzeniem. Ja nic nie skomentowałam a ona z gębą pani też wiecznie młoda nie będzie!!! I poszła stara q/ rwa. Z mordy jak pit bul hahahhahahah

Gość gość
Zazdroszczę 20 latkom tego, że w ich wieku jest o wiele m iejsza szansa na urodzenie chorego dziecka. Po 35 roku zycia gwałtownie rośnie, jak i rośnie prawdopodobieństwo poronienia.

Gość gość
19:13 - o fuj, jaka prostaczka z ciebie :O Okropnie sie zestarzejesz, morde jak buldog masz jak w banku :O

Gość gość
Obca baba zwierzała się takiej wrednej wydrze? Nie sądzę, raczej szukasz konfliktu na forum, bo złość cię rozsadza jak zwykle. Nie dociera do ciebie, że istnieją ludzie spokojni i pozbawieni zawiści, bo sama jesteś tego przeciwieństwem.

Gość gość
gość dziś 19:13 - o fuj, jaka prostaczka z ciebie pechowiec.gif Okropnie sie zestarzejesz, morde jak buldog masz jak w banku pechowiec.gif x Pewnie już wygląda jak buldog.