Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem sercowy

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co czuje do mnie kolezanka ktorą darze naprawde wielkim uczuciem. nie wiem czy jestesmy tylko znajomymi, przyjaciolmi, czy cos iskrzy miedzy nami. Na dodatek ma teraz jakis problem zaczyna sie bardziej wszystkim martwic, denerwowac. Najgorsze ze nie chce mi powiedziec co to za problem. Jedynie udalo mi sie dowiedziec ze jednak cos sie stalo. Z dnia na dzien relacje z nią co raz bardziej mnie ranią. Podejrzewam tez ze kogos sobie znalazla. Niby nadal rozmawiamy, ale juz nie tak jak kiedys. Bylo wsumie jak w bajce, z tad sie wzielo moje uczucie do niej. Jestem cholernie zazdrosny mimo ze nie chodzimy nawet ze soba. Nie wiem czy to moze ze mna cos jest nie tak. Dzisiaj poszła na impreze urodzinowa, bardziej sie martwila tym jak bedzie wygladac niz zazwyczaj gdy chodzila na tego typu stypy. Jedynie co mi powiedziala to ze wzgledu ze ma takie humory, nie wierze w to;/ Ostatnio tez mi wspomniala ze za bardzo emocjonalnie podchodze do rzomow z nią. Nie wiem zbytnio co mam robic w takiej sytuacji. Jak bede czekal to cierpienie bedzie sie ciagnelo, w najgorszym wypadku zobacze ja z kims i wszystko sie zawali. Jak jej powiem wprost co mi lezy na sercu to moge nie dosc ze sobie zrobic przykrosc to i jej, zwlascza ze ma teraz ten problem emocjonalny. Boje sie ze moge zrobic cos glupiego. Nie chce jej ranic bo ja kocham, ale nie chce tez sam byc zraniony, chodz ciagle cierpie. Doradżcie mi cos. Mam ochote jedynie wyrwac sobie serce by juz nie bolalo.

Gość gość
Najgorsze jest to ze nie moge zbytnio dzialac narazie, przez prace i studia nie mamy czasu sie spotkac. Wyznaczylismy sobie termin. Jedynie rozmawiamy codziennie przez internet, czasem wysylamy sobie zdjecia. (Watpie ze to cos znaczy, w tych czasach ,,Snapowanie'' jest normalne) Boli mnie najbardziej mysl ze sie oddala odemnie, boje sie ze to tylko kolezenstwo. I ta informacja zze za bardzo emocjonalnie podchodze to tematu. Nie wiem czy zle to interpretuje :C

Gość gość
program?

Gość gość
Jezeli to ma byc zart, to mysle ze zbedne są wszelkiego typu sarkazmy.