Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tazdenerwowana

Uzależniony nastrój od innych?

Polecane posty

Gość tazdenerwowana

Jak w temacie - nie do końca wiem jak to określić...Ale do rzeczy. Mój chłopak ma trudny charakter, często się zlości, obraża bez powodu (tzn. jakieś tam swoje powody ma - ale mi wydaja się one głupie i dziecinne). Od pewnego czasu zauwazyłam pewien schemat - kiedy stanie się "coś" przy czym on wybucha a potem się obraża to... automatycznie sama mam zły humor. On ma focha, telefon milczy a ja chodzę i się za przeproszeniem wk....m o to, że on jest na mnie zły. Nie wiem dlaczego tak się dzieje ale mam już tego dość (zwłaszcza, że takie sytuacje potrafią mieć miejsce nawet i parę razy w tygodniu)... Da się z tym jakoś walczyć? Ratunku, bo czuję że powoli się wykańczam...

To chyba normalne i oczywiste w związku. Głupie i chore byłoby tylko to, gdyby wpływały na ciebie zachowania i nastroje obcych ludzi.

Gość tazdenerwowana
@NÓW_ZNÓW nie wydaje mi się żeby to było normalne...zwłaszcza że jesteśmy razem od 3 lat, zawsze miał problem z emocjami a zaczęlam na to reagować w ten sposób dopiero jakiś miesiąc, dwa temu? Nastroje innych ludzi aż tak na mnie nie wpływają, ale fakt - zauważyłam że coraz częściej zaczyna mnie irytować zachowanie innych. Nie tak że jestem zła gdy inni się złoszczą, ale np. nagle dojrzałam jakieś ich zachowanie które wyzwala we mnie irytację.